GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: NIT G2 connect

  1. #1
    senna75 is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    273
    Thanks
    68
    Thanked 23 Times in 18 Posts

    NIT G2 connect

    Hi. Looking Lancia phedra G2 NIT Eastern Europe CD! Thanks

  2. #2
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: NIT G2 connect

    The G2 system is identical to the Opel Siemens=VDO NCDR/NCDC system
    There is no Eaastern European coverage for this system and since it was discontinues in 2003 it is unlikely that there will be coverage in the future
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  3. #3
    senna75 is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    273
    Thanks
    68
    Thanked 23 Times in 18 Posts

    Re: NIT G2 connect

    Hi Gazo. This will be the 2006 Lancia auto phedra! This is not RT3?

  4. #4
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: NIT G2 connect

    No that is not RT3 and RT3 was only fitted in Citroen and Peugeot
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  5. #5
    senna75 is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    273
    Thanks
    68
    Thanked 23 Times in 18 Posts

    Re: NIT G2 connect

    Thanks Gazo.

  6. #6
    ricci13 is offline Sergeant
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Re: NIT G2 connect

    u can put rt3 maps on lancia phedra...trust me

  7. #7
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: NIT G2 connect

    I know, but the fact is that a G2 is not identical to an RT3 navigation
    It only uses the same map cd's but the system software is different
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  8. #8
    senna75 is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    273
    Thanks
    68
    Thanked 23 Times in 18 Posts

    Re: NIT G2 connect

    Now, the RT3 is good?

  9. #9
    sucro's Avatar
    sucro is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    91
    Thanks
    21
    Thanked 28 Times in 5 Posts

    Re: NIT G2 connect

    it's ok, you can use rt3 maps.

  10. #10
    barton631 is offline Corporal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    24
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: NIT G2 connect

    is somewhere link to the software for G2??? thx

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •