Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48
Like Tree6Likes

Thread: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

  1. #21
    algalby is offline Private
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    So it seems to work, lacking the Italian language, and my browser is usually soft reboot problem, but the satellites hooked immediately ......
    compliments

  2. #22
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Here your will find a link to the "how to update".
    It's an old version, but still valid:

    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  3. The Following User Says Thank You to Kan-G For This Useful Post:


  4. #23
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Dear all,

    This weekend, I'll need to release a new version to correct a few bugs.
    The most bug that will be corrected is: navigation in 2D, the way is not showed on the map sometime, specially when you need to pass the border on your way.

    Does any of you have the same experience on 2D navigation?

    Have a nice day
    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  5. The Following User Says Thank You to Kan-G For This Useful Post:


  6. #24
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    hello would be in Spanish, I would need you in Spanish and but also could put the Spanish language.

    greetings and thanks for the work

  7. #25
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Hello Guys,

    Here your will find the new version for your Alpine NVE-M300P working on Primo 2.4.0
    The version inside is the 9.6.13.267029 from November 2012 with the latest skin (4.1 - 1st March 2013) from the Skins-Dreamteam.
    (Remark: old version is no more available)

    The best way to update your version:
    backup the folder Alpine
    remove all the files inside Alpine
    copy all the files from the downloaded version attached here:
    put back your building, dem, histspeed, hnr map, poi
    The rest is included in this version.

    Enjoy your new navigation software on the Alpine NVE-M300P and feel free to give your feedback or question.

    Regards

    Kan-G
    Last edited by Kan-G; 3rd March 2013 at 10:59. Reason: Remark: old version is no more available
    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Kan-G For This Useful Post:


  9. #26
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Kan

    Is is possible to get to run in Australia? I see one of the files is loaded with European maps. Is it just a matter of replacing those files with the relevant Australian map files? Thanks.

    Nijee

  10. #27
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Hello Nijee,

    It should work fine if you put the maps and licences for Australia.
    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  11. The Following User Says Thank You to Kan-G For This Useful Post:


  12. #28
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Quote Originally Posted by Kan-G View Post
    Hello Nijee,

    It should work fine if you put the maps and licences for Australia.
    Kan-G

    Thanks. I cant get the NVE-M300P hard drive to appear on my computer. Is there something to unlock the device I need to do first? Any assistance is much appreciated as I am a total noob in this area.

    Regards, Nijee

  13. #29
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 13 Posts
    Are you working with Windows 8?
    The driver to have the NVE-M300P as a USB storage can be found on the Internet, but most of the time, it work better with an older version like win7.
    Normally it should work fine too with MacOS

    Hope you can figure it out
    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  14. #30
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine NVE-M300P with Primo 2.0

    Thanks Kan-G for your work. I am a new owner of NVE-m300p. Are the Alpine buttons (switch from navi to Audio) still missing with the version you released on march 3rd ? Thanks for your help.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 17th January 2012, 20:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •