Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 46
Like Tree2Likes

Thread: Alpine INA-W900 unlock?

  1. #11
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Hi,

    I have a INA-W900bt USA version too. I have the same problem.
    How can I install other countries maps? How do I unlock it?
    I tried to do upgrades and map updates with the NVE-M300p and INA-900E softwares, unsuccesfully...

    would appreciate any help.

    thanks

  2. #12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Bump bump. Same issue. How to use maps of different countries in the ina 900

  3. #13
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Hi,
    I've read this thread with great interest, and am curious if the M300 would function the same as the M300p to allow another software to be loaded and used as it appears to be going at a lower rate on online sources. If they're the same it would certainly be a very interesting proposition as the M300/P is currently not available in my country as yet (Singapore). Anyone kind enough to comment?

  4. #14
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    I have alpine INA-w910r and I am not happy with the dem files. I did try to upload detailed dem files but when upload the device is considering them as inactive content. Would appreciate any help.

  5. #15
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Hello all I recently purchase a car stereo alpine ina w910r and I tried to load into the speedcam but creating problems with reporting double and sbagliate.Volevo know if there 'a way to connect to the pc and try to insert or remove speedcam some other system with

  6. #16
    skygear's Avatar
    skygear is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 69 Times in 3 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    I want to install topo maps on an ALPINE...
    Contribute.

  7. #17
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    someone please find a way to unlock the ina-w900

  8. #18
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    I know this thread is a bit old, but has anyone found a way to install other maps on the INA-W900? I've tried looking around the firmware files a bit but can't really make sense of them :/

  9. #19
    Kan-G's Avatar
    Kan-G is offline Sergeant
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Valais, Switzerland
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 11 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Hello,

    Did you try to add in the licence folder other licences ?

    Regards
    Kan-G

    Primary Navigation System: Alpine NVE-M300P (400x234) on WinCE5.0 build 1400 connected to Alpine ICS-X8
    Current Project : adapt iGO Primo 9.6.13.267029 on NVE-M300P (400x240)

  10. #20
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Alpine INA-W900 unlock?

    Quote Originally Posted by Kan-G View Post
    Hello,

    Did you try to add in the licence folder other licences ?

    Regards
    Thanks for your reply!

    Where should I look for the license folder? Is it in the firmware files?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •