Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Thread: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

  1. #21
    Join Date
    May 2010
    Location
    GPS Location
    Posts
    130

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Quote Originally Posted by JOHNNY5377 View Post
    Hello, you just help me with my research software to activate map Audi MMI 3G (HDD) thank you JOHNNY

    did you read first post ?

  2. #22
    Join Date
    May 2010
    Location
    GPS Location
    Posts
    130

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Quote Originally Posted by JOHNNY5377 View Post
    Hello, you just help me with my research software to activate map Audi MMI 3G (HDD) thank you JOHNNY

    did you read first post ?

    delete this post

  3. #23

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Hello, Snake!

    Can you give me the link to download "3G MMI HDD 2010 map", because I can't find it anywhere. Big thanks!

  4. #24

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    I am also searching for the link to download. Thanks

  5. #25
    Join Date
    May 2010
    Location
    GPS Location
    Posts
    130

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    yes i make the upload this map 2010 in new year ok ?

    i start upload, links be add in first post
    Last edited by Snake; 31st December 2012 at 13:09.

  6. #26

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Yes, I'll be waiting for it. Thank you very much!

  7. #27

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Quote Originally Posted by Snake View Post
    i start upload, links be add in first post
    Thanks for your upload!

  8. #28

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    Quote Originally Posted by Snake View Post
    yes, my friend has to version 2012. But he wants too much money
    how much is to much ? pm?

    btw. thanks 4 upload...

  9. #29

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    This update not work on my MMI. I have A6 2009, MMI 3G High, ver HNav_EU_K0022_2_D1, ECE 5.6.8, maps are 2008 (not updated since factory).

    Problem is that after I select ECE 5.11.7 MMI3G -> Standard, only MapStyles and NaviPersistance is "Y".

    On AUDI_MMI3G_E... there is "?" and when I open it all items are "N".

    I start it, after 2 restarts and about 4 minutes update was done. Now MapStyles and NaviPersistance is "N", so I can start nothing now.

    How to proceed? Thanks


    Click image for larger version. 

Name:	015.jpg 
Views:	164 
Size:	46.1 KB 
ID:	7893

    Click image for larger version. 

Name:	014.jpg 
Views:	100 
Size:	46.8 KB 
ID:	7892

  10. #30

    Re: Audi MMI 3G (HDD) 2010 working crack

    It turns out, in first post are missing steps:

    In secret menu - nav - deleted map database, delete navi hdd partition, restart MMI (setup+rotary button+right top button), after restart switch to Navi and wait for initialization, then update maps.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •