Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 38 of 38

Thread: Mmi 2g high czech menu

  1. #31
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    504
    Thanks
    140
    Thanked 206 Times in 86 Posts

    Re: Mmi 2g high czech menu

    Quote Originally Posted by MarthinDD
    I can give u MMI 3G with czech lanhuage, there is also how to install it: mmi3g cestina - Ulož.to
    No, i don't need it , i'm not czech man ! I just wrote that was strang to me, somebody immediately criticize somebody's upload, without some clear proofs, i like more to see proofs and facts, cause we just discuss here ...

    Quote Originally Posted by MarthinDD
    .I found it on another forum and used in my car and it is working.tats why I posted here bcoz this one is tested
    So post your source, that "another forum", if there is different language than english, people can use google translate, to read that "another forum" , probably there is more detailed explanation, for people who want to try your uploaded stuff ...
    Last edited by nosferanosferatuno; 28th November 2012 at 20:48.

  2. #32
    lubomt is offline Lance Corporal
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mmi 2g high czech menu

    the file is broken or faulty. I tried it in my car, the 2009 Audi A6 MMI 3G HDD High. Dont download

  3. #33
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Mmi 2g high czech menu

    It is fake.
    If you look at metainfo2.txt you´ll see in ifs-root.ifs that CheckSum61 is different from original
    3GHEU022 (CD 8R0906961C).
    CheckSum61 = "1e4b6f4a" CZ
    CheckSum61 = "1e3a4f4a" original
    but the files are same.

    Moderator ban author and delete links because it sure destroy nav.

    WBR, Marek

  4. #34
    lubomt is offline Lance Corporal
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mmi 2g high czech menu

    anything not destroyed but it does not work ... I tried to x-times

  5. #35
    hrdinaveliky is offline Lance Corporal
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Mmi 2g high czech menu

    You could change your file in CZ metainfo2.txt with this file:
    metainfo2.txt
    I have used only a correction from tech_cz(checksum by file corresponded like he wrote) and repair name of release...some version of mmi3g could not read: čeština
    I calculated next checksums by all files and i see other parts like well.
    Last edited by hrdinaveliky; 6th January 2013 at 09:17.

  6. #36
    hrdinaveliky is offline Lance Corporal
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Mmi 2g high czech menu

    Nobody use this patch for czech language - with corrected checksum finished but mmi3g is death. Be very carefully!!!

  7. #37
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mmi 2g high czech menu

    Hi,

    see strings_en_GB.txt it is strings from this FAKE update ( you see any czech language ? I not )

    recommendation : not use this FAKE ..

    for all who destroys navi MMI 3g with this fucking update ... is solution for repair sw ...

    when you need send me PM ..
    Attached Files Attached Files

  8. #38
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mmi 2g high czech menu

    what program Can I editing ifs-root.ifs by change language? how to decode the english/german strings from ifs-root.ifs MMI 3G??

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •