GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By tonyV5

Thread: Problem installing Europa-DVD-V3 to Z101

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem installing Europa-DVD-V3 to Z101

    The Z101 is running Traffic Assist Version 1.0 DVD title isTA3G, the maps on the disc are
    Europe V41
    Southern Europe V41
    Northern Europe V41

    I have also have a copy of Becker TA Z101 update from their website about two years ago.

    The Europa-DVD-V3 disc title TA3G 7.12Gb Dual Layer covers 8 Models.
    The maps listed for the Z101 are

    British Isles
    Europe
    Central Europe
    Western Europe

    The problem I have is when I run the "Install Application" I get a pop-up window as follows

    "Please Download The Latest Software Version" Becker Startseite this takes you to the Z101 download page but the only the TA Z101 system software 1.0 (08/2008) is listed.
    This consists of the MNAV folder that you to replace the one in the root directory of the Z101.
    If you replace this & rerun the install you still get the same pop-up, there seems to be no way around it!

    Help
    hampy likes this.

  2. The Following User Says Thank You to tonyV5 For This Useful Post:


  3. #2
    JeeBee is offline Master Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    141
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 10 Posts

    Re: Problem installing Europa-DVD-V3 to Z101

    Just put the sd in a sd reader and update the card on the sd.
    Plz try that.

  4. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Problem installing Europa-DVD-V3 to Z101

    I don't understand what you mean, what do I copy to the 2Gb micro SD?

    The micro SD card was not required to install TA ver.1.0.

  5. #4
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Problem installing Europa-DVD-V3 to Z101

    Hello all members...im new in this forum and i saw this post that is similar to the problem that im facing too...

    I have a Becker Z101 too and im with problems trying to install the latest Becker Traffic Assist DVD v 3.0.iso

    I have downloaded the .iso file: Becker Traffic Assist DVD v 3.0.iso
    have installed on my PC the Becker_Content_Manager_Setup software

    I have run it and plug the device on PC by usb cable but it doesnt found the device: "Device not connected"
    I have tried to plug and unplug it several times, disconnect and connect the internet connection but nothing happended...it keep "Device not connected"...

    Im here trying to get some help with more experienced menbers of this forum...
    There is any other way to do this?
    There is any other better system (like IGO8) that is better than this one?

    I really would apreciate all the help given...

    Thks in advance

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •