GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 10 of 10

Thread: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    4
    Thanked 20 Times in 1 Post

    Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]
    Garmin Suomi Pro v2.00 Alueet 1-6[IMG][lukitsematon]



    Download: Download suomipro_V2_area_1-6.rar (Oron.com)
    OR
    Download: Download suomipro_V2_area_1-6.rar (Multiupload.com)

    -Extract suomipro_V2_area_1-6.rar and then copy the gmapsupp.img into your garmin directory- it's unlocked...

    -Pura suomipro_V2_area_1-6.rar ja sitten kopioi gmapsupp.img garmin kansioosi- se on lukitsematon...
    Last edited by t_saarinen; 13th March 2011 at 17:23.

  2. The Following 20 Users Say Thank You to t_saarinen For This Useful Post:


  3. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Is this version Suomi pro V2 (2011) or Suomi pro (2008)?

  4. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    This is Suomi Pro 2008.

  5. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    I´m trying to install this to Garmin Edge 800. Can sombody please help me, how should I do it? I get the map on a micro SD card but I can´t get the device to detect it. Please help!

  6. #5
    tjpros is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    84
    Thanks
    5
    Thanked 16 Times in 4 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Make sure you have the .img file located in a folder named Garmin....SD Card:/Garmin. Don't include any .unl (unlocking file) as it does not need this. I'm not that familiar with your device (I believe its a handheld device for biking/walking)....make sure its compatible with TOPO maps. If this still fails, it maybe due to the firmware on your device.....check the firmware and see if upgrading (or downgrading to older ones, due to, say new security being added to new firmware) works.

  7. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    will this map work on Garmin Astro 320 ?

  8. #7
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    I downloaded the file, unpacked it and copied it to my Garmin Montana 600. When I choose the map it only shows Area 1. When I look up the information about the map it says "2008 , LIC_1168 NavCor Oy Vapaa-ajan kartta 1". What I can see there is no info about the other than the Area 1 map.

  9. #8
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Will this work with Astro 320 ?

  10. #9
    waino is offline Private
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Hi,
    I downloaded the files and get the gmapsupp.img , put it in the garmin file, but I can't see them in the mapsource. I have Dakota 10 (with one area previously installed), so I know I cant fit them all in there, but how can I select sertain ares to install to my gps? thanks in advance

  11. #10
    rajvosa's Avatar
    rajvosa is offline Lieutenant General
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,895
    Thanks
    147
    Thanked 10,647 Times in 1,014 Posts

    Re: Garmin TOPO Finland Pro v2.00 AREA 1-6[IMG][unlocked]

    Quote Originally Posted by waino View Post
    Hi,
    I downloaded the files and get the gmapsupp.img , put it in the garmin file, but I can't see them in the mapsource. I have Dakota 10 (with one area previously installed), so I know I cant fit them all in there, but how can I select sertain ares to install to my gps? thanks in advance
    This was finished .IMG for device not for MapSource.
    Here you have an explanation:
    Garmin Tutorials

    Not need to write thanks .... If you like my post and it helped you, press Thanks or Like


    I do not understand why it is difficult to click on "Thanks" or "Like"


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •