GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4

Thread: Garmin City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40

  1. #1
    onccom is offline Corporal
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Garmin City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40

    Hi guys, i believe there is a new OZ update, correct me if im wrong City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40. Anyway of verifying this? I recieved a email from Garmin today saying there is a new quaterly update, anyway of getting our hands on this new update anywhere.

    Cheers,
    Ziggy

  2. #2
    hulio is offline Master Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brisbane
    Posts
    135
    Thanks
    8
    Thanked 402 Times in 28 Posts

    Re: Garmin City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40

    There is a new update as below

    City Navigator Australia & NZ NT 2012.10-Sensis,Map+2D+3DB+JV(S)+HT, Mar 11

    you can find it here

    http://gpsunderground.com/forum/garm...rce-image.html
    Last edited by hulio; 17th March 2011 at 07:19.

  3. #3
    onccom is offline Corporal
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40

    thankyou, my friend :-)

  4. #4
    binns1012 is offline Lance Corporal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Garmin City Navigator Australia and New Zealand NT 2011.40

    Hi I have a problem , I have the City Navigator Asu& NZ 2011 which has worked fine in Mapsource until now and I now get this error

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no" ?>
    <ErrorReport xmlns="http://www.garmin.com/xmlschemas/ApplicationErrors/v1">

    <Error>
    <Exception>
    <SourceCodeLocation>
    <SourceFileName>MPL_MAPSDATABASEBUNDLE.CPP</SourceFileName>
    <SourceFileLine>174</SourceFileLine>
    </SourceCodeLocation>
    <Extra>No maps found in image.
    Image: C:\ProgramData\GARMIN\Maps\City Navigator Australia &amp; New Zealand NT 2011.30.gmap\Product1\CN_AusNZ_NT_2011_30\
    </Extra>
    </Exception>
    <Application>
    <Name>MapSource</Name>
    <Build>
    <Version>
    <VersionMajor>6</VersionMajor>
    <VersionMinor>15</VersionMinor>
    <BuildMajor>7</BuildMajor>
    <BuildMinor>0</BuildMinor>
    </Version>
    <Type>Release</Type>
    <Time>Sep 21 2009, 15:33:52</Time>
    <Builder>sqa</Builder>
    </Build>
    <LanguageID>1033</LanguageID>
    <PartNumber>006-A0041-00</PartNumber>
    </Application>
    <Computer>
    <OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1</OperatingSystem>
    <Processor>x86, Processor Level: 6, Processors:2, Model: 15 Stepping: 11</Processor>
    <RamSize>2095608</RamSize>
    </Computer>
    <Time>2011-03-21T06:12:24Z</Time>
    </Error>

    <Error>
    <Exception>
    <SourceCodeLocation>
    <SourceFileName>MPL_MAPSDATABASEBUNDLE.CPP</SourceFileName>
    <SourceFileLine>174</SourceFileLine>
    </SourceCodeLocation>
    <Extra>No maps found in image.
    Image: C:\ProgramData\GARMIN\Maps\City Navigator Australia &amp; New Zealand NT 2011.30.gmap\Product1\CN_AusNZ_NT_2011_30\
    </Extra>
    </Exception>
    <Application>
    <Name>MapSource</Name>
    <Build>
    <Version>
    <VersionMajor>6</VersionMajor>
    <VersionMinor>15</VersionMinor>
    <BuildMajor>7</BuildMajor>
    <BuildMinor>0</BuildMinor>
    </Version>
    <Type>Release</Type>
    <Time>Sep 21 2009, 15:33:52</Time>
    <Builder>sqa</Builder>
    </Build>
    <LanguageID>1033</LanguageID>
    <PartNumber>006-A0041-00</PartNumber>
    </Application>
    <Computer>
    <OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1</OperatingSystem>
    <Processor>x86, Processor Level: 6, Processors:2, Model: 15 Stepping: 11</Processor>
    <RamSize>2095608</RamSize>
    </Computer>
    <Time>2011-03-21T06:12:57Z</Time>
    </Error>

    <Error>
    <Exception>
    <SourceCodeLocation>
    <SourceFileName>MPL_MAPSDATABASEBUNDLE.CPP</SourceFileName>
    <SourceFileLine>174</SourceFileLine>
    </SourceCodeLocation>
    <Extra>No maps found in image.
    Image: C:\ProgramData\GARMIN\Maps\City Navigator Australia &amp; New Zealand NT 2011.30.gmap\Product1\CN_AusNZ_NT_2011_30\
    </Extra>
    </Exception>
    <Application>
    <Name>MapSource</Name>
    <Build>
    <Version>
    <VersionMajor>6</VersionMajor>
    <VersionMinor>15</VersionMinor>
    <BuildMajor>7</BuildMajor>
    <BuildMinor>0</BuildMinor>
    </Version>
    <Type>Release</Type>
    <Time>Sep 21 2009, 15:33:52</Time>
    <Builder>sqa</Builder>
    </Build>
    <LanguageID>1033</LanguageID>
    <PartNumber>006-A0041-00</PartNumber>
    </Application>
    <Computer>
    <OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1</OperatingSystem>
    <Processor>x86, Processor Level: 6, Processors:2, Model: 15 Stepping: 11</Processor>
    <RamSize>2095608</RamSize>
    </Computer>
    <Time>2011-03-21T06:15:27Z</Time>
    </Error>

    <Error>
    <Exception>
    <SourceCodeLocation>
    <SourceFileName>MPL_MAPSDATABASEBUNDLE.CPP</SourceFileName>
    <SourceFileLine>174</SourceFileLine>
    </SourceCodeLocation>
    <Extra>No maps found in image.
    Image: C:\ProgramData\GARMIN\Maps\City Navigator Australia &amp; New Zealand NT 2011.30.gmap\Product1\CN_AusNZ_NT_2011_30\
    </Extra>
    </Exception>
    <Application>
    <Name>MapSource</Name>
    <Build>
    <Version>
    <VersionMajor>6</VersionMajor>
    <VersionMinor>15</VersionMinor>
    <BuildMajor>7</BuildMajor>
    <BuildMinor>0</BuildMinor>
    </Version>
    <Type>Release</Type>
    <Time>Sep 21 2009, 15:33:52</Time>
    <Builder>sqa</Builder>
    </Build>
    <LanguageID>1033</LanguageID>
    <PartNumber>006-A0041-00</PartNumber>
    </Application>
    <Computer>
    <OperatingSystem>WIN32 Windows Platform, Major Version: 6, Minor Version: 1 </OperatingSystem>
    <Processor>x86, Processor Level: 6, Processors:2, Model: 15 Stepping: 11</Processor>
    <RamSize>2095608</RamSize>
    </Computer>
    <Time>2011-03-21T06:17:57Z</Time>
    </Error>

    </ErrorReport>
    can anyone help please
    regards Tony


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •