GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 7 of 7

Thread: nüvi 1370

  1. #1
    silvereel is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    41
    Thanks
    26
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    nüvi 1370

    I am trying to update maps on Garmin Nuvi 1370. I cant find the maps on the Garmin drive. The device is showing full but I cant find the maps to delete them ann install Euurope 2011.3

  2. #2
    silvereel is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    41
    Thanks
    26
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    re: nüvi 1370

    Anybody any ideas for above request

  3. #3
    bjjfc's Avatar
    bjjfc is offline Global Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,334
    Thanks
    327
    Thanked 6,528 Times in 359 Posts

    re: nüvi 1370

    have you read Garmin Maps Issues thread? Your answer should be there...

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: nüvi 1370

    Does Anyone have any experience putting maps into this unit. I recently downloaded 2012.40 north America and was able to add it to my Garmin 680, Garmin 255, but I am not able to add it to my Nuvi 1370. I discovered the files in the .System folder and replaced the gmapprom.img file but I get Canada as a big green canvas without any streets. Can someone help and suggest any ideas or help. Thank you in advance.

    Djquilk

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: nüvi 1370

    i think you did mistake with the name and you only see the basemap .

  6. #6
    superteo is offline Sergeant
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: nüvi 1370

    Quote Originally Posted by djquilk View Post
    Does Anyone have any experience putting maps into this unit. I recently downloaded 2012.40 north America and was able to add it to my Garmin 680, Garmin 255, but I am not able to add it to my Nuvi 1370. I discovered the files in the .System folder and replaced the gmapprom.img file but I get Canada as a big green canvas without any streets. Can someone help and suggest any ideas or help. Thank you in advance.

    Djquilk
    if you dont want to put it inside the .system folder, just create a Map folder (in the main) and put the map inside there.

  7. #7
    JanuszGregor is offline Private
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    5
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: nüvi 1370

    where can i find software the original the unit was formatted and the operating software was erased. The unit cannot load or download any maps until the operating software is re installed.
    thank you

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •