Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 145
Like Tree3Likes

Thread: Garmin Mobile PC

  1. #31
    tom1807 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks
    2
    Thanked 127 Times in 3 Posts

    Re: Anyone using Garmin Mobile PC software version 5.00.70

    And select Garmin Mobile PC in the KG

  2. #32
    nincsen is offline Private
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Anyone using Garmin Mobile PC software version 5.00.70

    Quote Originally Posted by tom1807 View Post
    Thats what I am doing all the time. No need to use a special version, who knows whether its clean.
    Just use the Keygen and unlock it. Worked previously on my Toshiba, Lenovo and now Netbook
    Every amateur can check if the special version is clean, since only 2 bytes are modified from original.
    The special version has only one purpose: "This modified executable will let you use MobilePC with _all_ your Garmin USB GPS -s via USB, you don't have to buy GPS 10x or GPS 20x anymore!"
    The original version doesn't let you use Mobile PC with most Garmin GPSs, e.g. 60CSx.

  3. #33
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Anyone using Garmin Mobile PC software version 5.00.70

    Where can I find the special version?

  4. #34
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Anyone using Garmin Mobile PC software version 5.00.70

    i second the request. I currently have version 5.00.10 installed on my pc.

  5. #35
    nowun is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    65
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Anyone using Garmin Mobile PC software version 5.00.70

    Quote Originally Posted by NotReal View Post

    Any GMAPSUPP.IMG map that you would install to a regular gps will work in MobilPC
    Hi, I have GMPC 5.00.70 working fine and using latest Au&Nz City Navigator 2010.30. I have tried to add the .img flie for various garmin topo's and all I get is a black screen when I start the application. I also tried using mapsource and map installer to install topo maps but get the same result. Any thoughts ???

  6. #36
    laik is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    10
    Thanked 240 Times in 4 Posts

    GARMIN MOBILE PC

    GARMIN MOBILE PC
    Attached Files Attached Files

  7. The Following 10 Users Say Thank You to laik For This Useful Post:


  8. #37
    Finjan is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: What Bluetooth receiver to use with mobile pc

    I use ROUTE66 STAR III inside, I feel it,s a litle slow but it,s ok it,s working well too.

  9. #38
    nowun is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    65
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    GMPC & Topo Maps

    Hi, I have GMPC 5.00.70 working fine and using latest Au&Nz City Navigator 2010.30. I have tried to add the .img flie for various garmin topo's and all I get is a black screen when I start the application. I also tried using mapsource and map installer to install topo maps but get the same result. Any thoughts ??? I am wanting to use Au&NZ topo Ver3. I have the .img working fine on my gps but not on GMPC.

  10. #39
    Tyfting's Avatar
    Tyfting is offline Corporal
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: GMPC & Topo Maps

    I have tried it now me too and i also get a black screen, i tried to transfer one street + topo map and the topo map showed but only parts of it. Its likely that GMPC don't support topo maps. Does anyone else have any different suggestions?

  11. #40
    nowun is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    65
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: GMPC & Topo Maps

    I now can start GMPC while the .img topo is installed in the GMPC directory. GPMC lists the topo map as avaliable (tools/manage data/mapsets), however the map detail is not displayed. Does anybody have a fix?

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •