Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 81 to 90 of 95
Like Tree28Likes

Thread: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

  1. #81
    JabbaTHutt's Avatar
    JabbaTHutt is offline Corporal
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

    There are messages all over this system stating its the virus scanner and not the program.

    Just run it.


    Quote Originally Posted by PeterPerth View Post
    JetMouse downloaded, however: Trojan horse Backdoor.Generic13.ACQZ detected! İs it a real thread or shall we ignore it, thanks...!

  2. #82
    klaus666 is offline Sergeant
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    40
    Thanks
    21
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

    Hi!

    I got the same warning from Avira.
    I send the file to them and they said that it is a false alarm!
    But they will not fix it, because the software is for cracking and they are not interessted.

    Just run it!

  3. #83
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

    This is my first attempt at using the software so I would like to check that I am going to do it correctly.

    I simply want to transfer my copy og 1:50 Discoverer Maps to larger capacity SD card and then use this in my GPSMap 62s.

    Is this what I do;

    1. copy the contents of the GARMIN directory to my PC
    2. Launch JM and enter the ID obtained from my Garmin
    3. Select map type as 'custom'
    4. Run the keygen
    5. Copy the code to the *.UNL file
    6. copy the *.IMG and *.UNL file to the new SD card

    do I leave the box 'Select Software Product' in the keygen blank?

  4. #84
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Zagreb, Croatia, Croatia
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

    I tried to use this keygen to generate key for City Navigator North America NT 2013.3 but even though key is accepted by MapInstall and MapManager on my Mac and recognised as key for MapID 2775 (City Navigator North America NT 2013.3) my map still remains marked as Locked.

    I'm 100% sure I've put correct Unit ID and MapID. Do I have to change PID, RgnID and VenID (I left them at 1, 0, 0 respectively as it's set on default).

    What could I be doing wrong?

  5. #85
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: JetMouse Garmin Keygen v1.5 with Checksum Fix

    i down loaded jetmouse and it says expired must purchase

  6. #86
    Newb787 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    86
    Thanks
    1
    Thanked 10 Times in 3 Posts

    Is there a Jetmouse hack to enable ecoRoute

    I understand that ecoRoute is discontinued on many new models as being standard. On most units, you have to pay $10 to Garmin to enable it on your device.

    Like with the traffic services, I am wondering if it is possible to use JM to unlock ecoRoute?

  7. #87
    little_frog is offline Private
    Join Date
    May 2011
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Re: Is there a Jetmouse hack to enable ecoRoute

    Quote Originally Posted by Newb787 View Post
    I understand that ecoRoute is discontinued on many new models as being standard. On most units, you have to pay $10 to Garmin to enable it on your device.

    Like with the traffic services, I am wondering if it is possible to use JM to unlock ecoRoute?
    If you pay $10, what will you get? May be I can help.

  8. #88
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Is there a Jetmouse hack to enable ecoRoute

    Perhaps a silly question but within Jetmouse I have to choose between mobile XT or PC. What should I choose and what's the difference. I just want to unlock on my normal PC, nothing is mobile. Where is my kind of thinking going wrong?.

    Soeka

  9. #89
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Is there a Jetmouse hack to enable ecoRoute

    Perhaps a silly question but within Jetmouse I have to choose between mobile XT or PC. What should I choose and what's the difference. I just want to unlock on my normal PC, nothing is mobile. Where is my kind of thinking going wrong?.

    Soeka

  10. #90
    lkdj56 is offline Private
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Is there a Jetmouse hack to enable ecoRoute

    where are the links to download this?working ones
    Sean Conlon likes this.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 29th May 2012, 18:31
  2. 26th April 2012, 11:46
  3. 10th March 2012, 08:16
  4. 24th February 2012, 21:54
  5. 23rd February 2012, 10:16
  6. 22nd February 2012, 05:46
  7. 14th January 2012, 14:00
  8. 15th December 2011, 23:36
  9. 15th September 2011, 05:39
  10. 2nd September 2011, 17:42
  11. 17th August 2011, 12:05
  12. 6th August 2011, 19:36
  13. 19th July 2011, 07:26
  14. 1st May 2011, 04:02
  15. 20th April 2011, 17:16
  16. 18th March 2011, 23:24
  17. 21st February 2011, 21:08
  18. 20th February 2011, 21:17

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •