GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 8 of 8

Thread: Need to find your TMC port?

  1. #1
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 418 Times in 91 Posts

    Need to find your TMC port?

    You might want to try GNSTesterPPC.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to dohcacr For This Useful Post:


  3. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    must be a nice program, but i would like to find how to use it....
    copying the file on the card is not enough
    thank you

  4. #3
    viossboss is offline Private
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks
    27
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    Quote Originally Posted by dohcacr View Post
    You might want to try GNSTesterPPC.
    Then what ?

  5. #4
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 418 Times in 91 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    Just put the executable anywhere on your GPS, but you have to be able to start the file. Since I don't know anything about your GPS, I can't tell you how to do that. If you have any file managers like Total Commander, or explorer, you could use one of them. If your able to change your nav path to point at any file, you can use that method to start GNSTesterPPC.exe. Then you execute the the file by whatever means you have a available. Take the resulting TMC data and put it in your sys.txt
    Last edited by dohcacr; 19th March 2011 at 17:11.

  6. #5
    AHMHeeren is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    57
    Thanks
    8
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    When I just try to start it, I get an error message telling me the path can not be found and I have to make sure the necessary library is available ?
    Any suggestions appreciated !
    R/Ton

  7. #6
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 418 Times in 91 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    Where are you trying to start it? You should copy it to your SD card, and use explorer, CEcmd, or file commander to start the application. This will only work on wince based GPSes.

  8. #7
    AHMHeeren is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    57
    Thanks
    8
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    That's just what I did: copy it to my SD Card and start it with CEcmd ...
    My device is a mio moov spirit 505 unlocked ...
    R/Ton

  9. #8
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 418 Times in 91 Posts

    Re: Need to find your TMC port?

    Your apparently missing some needed dlls in your wince installation. Use ExecutabilityCheck.exe to find out what dlls are missing and add the needed dlls to your wince.

LinkBacks (?)

  1. 8th November 2011, 19:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •