Results 1 to 9 of 9

Thread: map changer option on primo2?

  1. #1
    josan420 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy map changer option on primo2?

    i'm using IGO primo 2 on my portable device. when i installed it on my device there were a option MAP CHANGER but now i can't find this option on my Primo2.
    i tried everywhere but there is no option. please help me.

  2. #2
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 411 Times in 89 Posts

    Re: map changer option on primo2?

    Quote Originally Posted by josan420 View Post
    i'm using IGO primo 2 on my portable device. when i installed it on my device there were a option MAP CHANGER but now i can't find this option on my Primo2.
    i tried everywhere but there is no option. please help me.
    Edit the Quick Menu in Settings. Select an icon you don't need and replace it with the mapchanger icon. Whereas this may not be completely clear, once you get into the edit, it should be obvious to you.

  3. #3
    josan420 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: map changer option on primo2?

    but there is no Map changer icon.
    i know it were present about 1 month ago, but now there is no any option for map changing.
    i tried reisntalling IGO, but can't resolve problem

  4. #4
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 411 Times in 89 Posts

    Re: map changer option on primo2?

    Do you have a utility folder in your primo2 folder? Does that folder have a file named mapchanger.exe in it?
    Last edited by dohcacr; 23rd February 2012 at 18:02.

  5. #5
    josan420 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: map changer option on primo2?

    yes
    there is folder name UTILITY and there r many files Like Mapchanger.exe, backup.exe, restore.exe and many other

  6. #6
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 411 Times in 89 Posts

    Re: map changer option on primo2?

    Quote Originally Posted by josan420 View Post
    yes
    there is folder name UTILITY and there r many files Like Mapchanger.exe, backup.exe, restore.exe and many other
    Inside the folder is a readme.mapchanger.txt file with instructions on how to adjust the utility.ini file. Have you read and followed these instructions?

  7. #7
    dohcacr is offline Lieutenant Colonel
    Join Date
    May 2010
    Posts
    959
    Thanks
    9
    Thanked 411 Times in 89 Posts

    Re: map changer option on primo2?

    Quote Originally Posted by josan420 View Post
    but there is no Map changer icon.
    i know it were present about 1 month ago, but now there is no any option for map changing.
    i tried reisntalling IGO, but can't resolve problem
    For the sake of clarification, when you edit the "Quick Menu" and select the button you want to change, the OS scans the device, to find all .exe files that are on the device, and then lists them for your selection. If it is not finding your mapchanger.exe file, you may have incorrect information the utility.ini file. Possibilities include incorrect names for the sd card, Primo.exe, or the Primo folder.

  8. #8
    bazzle is offline Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Melb Oz
    Posts
    347
    Thanks
    32
    Thanked 18 Times in 9 Posts

    Re: map changer option on primo2?

    Click on top right compass symbol (Dimka skin)

    Bazzle

  9. #9
    josan420 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: map changer option on primo2?

    thanks evrybody
    i solved problem. i used origional SYS.txt file and dmika skin and now it's working

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •