Results 1 to 5 of 5

Thread: Unlocking Topo maps in Mapsource of Basecamp ?

  1. #1
    icare2 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Quebec ,Canada
    Posts
    55
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Error Delete post please...

    Wrong section...



    Sorry
    Last edited by icare2; 30th January 2013 at 02:56. Reason: Error

  2. #2
    bazzle is offline Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Melb Oz
    Posts
    347
    Thanks
    32
    Thanked 18 Times in 9 Posts

    Re: Unlocking Topo maps in Mapsource of Basecamp ?

    Is this Garmin or iGO/Primo?

    Bazzle

  3. #3
    icare2 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Quebec ,Canada
    Posts
    55
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Unlocking Topo maps in Mapsource of Basecamp ?

    Hi Bazzle

    It's Garmin topo map (Topo France v3). It is working fine in my Garmin Montana 650 handheld (trekking,cycling).

    Now I try to install maps in my Pc

    Win 7 Pro x64
    I 5, 3.30 GHz
    16Gig RAM

    The pictures are screen picts from de Pc screen...

    Have a nice day...

  4. #4
    duffer is offline Captain
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    582
    Thanks
    19
    Thanked 81 Times in 62 Posts

    Re: Unlocking Topo maps in Mapsource of Basecamp ?

    This entire thread is in the wrong place. Should be in Garmin not Igo. Moderator, do you your stuff.

  5. #5
    icare2 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Quebec ,Canada
    Posts
    55
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Unlocking Topo maps in Mapsource of Basecamp ?

    Should be in Garmin
    Oh, sorry!



    It was late when I posted last night, so I make a mistake...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •