GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
Like Tree4Likes

Thread: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

  1. #1
    gpswill is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Outside the box
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 100 Times in 4 Posts

    Cool Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Requirements: 64 MB RAM (128 recommended), 400+ MHz ARM 9/11 CPU, WQVGA (480x272) resolution
    Operating System: WinCE 4.2/5.0/6.0 OS tested
    Thank you Sylar!


    /7AEVN5WLGF multiupload (keep links alive, please don't direct link)


  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Salut, serai interressé par la nouvelle mouture de primo , si tu as un lien, merci d'avance.

  3. #3
    Martuni is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Am I doing something wrong. I don't see a link.

  4. #4
    gpswill is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Outside the box
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 100 Times in 4 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    It is directly below the download image. Just paste the /********** after multiupload.com

  5. #5
    joking742's Avatar
    joking742 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    67
    Thanks
    7
    Thanked 31 Times in 6 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Can anyone post the nuance susan usa tts pack? The link is dead in the other primo post. This version does not seem to work with loq tts pack. Thanks!

  6. #6
    chas521 is offline Banned
    Join Date
    May 2010
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 3 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Quote Originally Posted by joking742 View Post
    Can anyone post the nuance susan usa tts pack? The link is dead in the other primo post. This version does not seem to work with loq tts pack. Thanks!
    Yes it does.

    To use Loquendo TTS voices in Primo 1.1 you must do this:

    You must add in the voice file :
    tts_engine="loquendo" in "info.ini" file

  7. #7
    joking742's Avatar
    joking742 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    67
    Thanks
    7
    Thanked 31 Times in 6 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Many thanks!

    Primo v1.1 ico I made for my unlock to share (80x80)
    Last edited by joking742; 12th August 2010 at 05:24.

  8. #8
    bazzle is offline Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Melb Oz
    Posts
    347
    Thanks
    33
    Thanked 20 Times in 10 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Quote Originally Posted by Chorizoozz View Post
    Hello ! I'm very uncleaver but i can't down the link. I've tried to paste "/7AEVN5WLGF multiupload" but it doesn't work. Someone can help me ?
    See post number 7.

    Ensure you put in ALL the address
    The links do not last for ever either
    Always check back

    Bazzle
    Last edited by bazzle; 14th August 2010 at 20:57. Reason: add

  9. #9
    diavolo is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Primo1.1 on a Mio520
    Can someone that has Primo installed on a Mio520 0r 320, show their SYS file? I'm having a problem on 'Autodetecting GPS receiver ..." PLEASE.......

  10. #10
    gpswill is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Outside the box
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 100 Times in 4 Posts

    Re: Primo 1.1 with Green Routing 8.5.11.154123 Aug01,2010

    Quote Originally Posted by diavolo View Post
    Primo1.1 on a Mio520
    Can someone that has Primo installed on a Mio520 0r 320, show their SYS file? I'm having a problem on 'Autodetecting GPS receiver ..." PLEASE.......
    Please use your own thread next time It should be port 2 and 57600

    Best Regards

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •