Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 217
Like Tree57Likes

Thread: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

  1. #11
    zervdim's Avatar
    zervdim is offline Lieutenant
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    398
    Thanks
    29
    Thanked 1,637 Times in 122 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Quote Originally Posted by hotdeveloper View Post
    I get Out of Memory error. May be because my unit is CE5?
    All the TTS Pro voices needed 128 mb, if your device has 64 Mb then you might get Memmory error.
    Try to install nunace TTS Pro voice if you find somewhere or here!

  2. #12
    zervdim's Avatar
    zervdim is offline Lieutenant
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    398
    Thanks
    29
    Thanked 1,637 Times in 122 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Quote Originally Posted by hotdeveloper View Post
    Many thanks for this zervdim

    Q: Lang_English-uk > i18n doesn't contain 480_234 folder (my unit's res). Does it make any difference?
    The TTS Pro voice it dosen't matter of the resolution device. The dictionary voice file inside in TTS Pro voice it has to do only with some translations about Dimka and Gurion skins to announce you for example some Proximate alert that maps contain.
    If your device has 128 mb then read the instructions , install and enjoy.!

  3. #13
    afpe45 is offline Sergeant
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    to zervdim.
    [QUOTE=;The key of this issue is not to have sth about the path of Primo.[/QUOTE]

    what does sth mean?

  4. #14
    zervdim's Avatar
    zervdim is offline Lieutenant
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    398
    Thanks
    29
    Thanked 1,637 Times in 122 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Quote Originally Posted by afpe45 View Post
    to zervdim.


    what does sth mean?
    Its about that you can't run Primo2 because as you said it can't find clobal.cfg.

    Run Primo2 from my sys.txt from the download files.
    Otherwise you can delete the file sys.txt and the file save are in path Primo2/ .
    Run Primo2 from a commander.
    It works.
    After all this you can create a simple sys.txt.
    P

  5. #15
    afpe45 is offline Sergeant
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    to zervdim.
    OK, there seems to be some confusion,the problem with global.cfg is with primo 1.2 not primo 2.
    I havent finnished downloading your version of primo2 yet.

  6. #16
    grumpygregg is offline Private
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    is there a site to download the tts pro voices that does not requrie a membership ??? thanks

  7. #17
    zervdim's Avatar
    zervdim is offline Lieutenant
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    398
    Thanks
    29
    Thanked 1,637 Times in 122 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Quote Originally Posted by grumpygregg View Post
    is there a site to download the tts pro voices that does not requrie a membership ??? thanks
    What lanquage of TTS Pro you need?

  8. #18
    Tenareze is offline Private
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Thank you. I did install the TTS voice package, but it did not work on the loaded version of Primo. However, it does work with your International Edition, which is very nice. I still cannot enable voice alerts for speed cameras. I have used the diMKaWerk_1137 skin, but I get no voice, although the road names are pronounced. I also did not get a sound (beep) alert for the speed camera, maybe I should alter the beep_mute line in the sys.txt file, but I am not sure what it does.
    One point. I had to disable network in the sys.txt file as I kept getting "Connection error. Check your network connection" I don't have this feature on my GPS.
    Great program, thanks again.
    Ten

  9. #19
    zervdim's Avatar
    zervdim is offline Lieutenant
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    398
    Thanks
    29
    Thanked 1,637 Times in 122 Posts

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Quote Originally Posted by Tenareze View Post
    Thank you. I did install the TTS voice package, but it did not work on the loaded version of Primo. However, it does work with your International Edition, which is very nice. I still cannot enable voice alerts for speed cameras. I have used the diMKaWerk_1137 skin, but I get no voice, although the road names are pronounced. I also did not get a sound (beep) alert for the speed camera, maybe I should alter the beep_mute line in the sys.txt file, but I am not sure what it does.
    One point. I had to disable network in the sys.txt file as I kept getting "Connection error. Check your network connection" I don't have this feature on my GPS.
    Great program, thanks again.
    Ten
    Thanks,
    but you haven't copy in your sys.txt some lines for the TTS Pro announcemnet.Go and read the ReadMe file from the downloaded voice and copy some lines in your sys.txt.
    If you have TTS Pro and the roads are pronnounce then if you put some lines in the sys.txt you can hear the speedcams and the Proximate Alerts.
    If you are using dimka skin don't forget to select as voice not ultra-igo8 but primo voice inside in the menu of dimka.

  10. #20
    Tenareze is offline Private
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TTS Pro Voices & Simple Voices for Primo 2.0 and for Primo 1.2

    Thanks. The sys.txt file provided appeared to already contain the lines mentioned in the readme.txt file. Maybe there have been some changes I did not notice.
    I am not sure how to check the voices in the dimka skin.
    Ten

Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •