Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

  1. #11
    DBGPS is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    78
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10

    Quote Originally Posted by elitecrew View Post
    Where I can get this latest telenav update? Any help?
    Do you have the Star Diagnosis tool? If not, you would not be able to install the telematic update yourself anyway. Take the car to your dealer and let them take care of the update (in the US you may get it for free if you know which issues to complain).

  2. #12
    dannieboiz is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10

    but didn't he say it's working now? If so they he's already got the current version. The latest version would not work without the update.

  3. #13
    DBGPS is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    78
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10

    Quote Originally Posted by dannieboiz View Post
    but didn't he say it's working now? If so they he's already got the current version. The latest version would not work without the update.
    Difficult to figure out if this response was for the previous message or something else but my reply was referring to the question about getting the telematics update. Irrespectively of the version he has, he would need Star Diagnosis to take care of the telematics update.

    The latest maps would not load with the original telematics SW on a US MY2007 car, but the latest maps would load with an older than the latest telematics release. He might still benefit from a telematics update, not just the same way as from the first update.

  4. #14
    elitecrew is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10

    Interesting, I have loaded this DVD and it's updated. Now I can see streets I had not seen before, but no bird view or traffic. I went to the dealer (in Canada) and they have no idea about telematic update. Should I go to US for that?

  5. #15
    dannieboiz is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

    The birds eye view option can be changed in your navi menu option. I don't remember the steps but look at your screen does it show a "video" option? If you see "video" as an option on your command then u have the new software already.

  6. #16
    Slons is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    May 2010
    Posts
    231
    Thanks
    16
    Thanked 18 Times in 12 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

    The Bird's view is situated in top left corner of Navi menu.

  7. #17
    debeliamark is online now Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    www.mivamark.net
    Posts
    87
    Thanks
    65
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

    Where is placed Navigation DVD on this car?

  8. #18
    shah0308 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

    It's giving Error.
    is there something else that need to be updated and what is telematics?
    Last edited by shah0308; 15th November 2011 at 14:41.

  9. #19
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10 North America

    Interesting soft... but it not fit for me ! what i need is... 2011 for S Class 2004-2006. Thank you.

  10. #20
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Comand APS NTG3 2011 V10

    i got this to go about 90% way thru on the progress bar, then it tell me that it cannot be updated etc.... my first few attempts, it doesn't seem like it was going to work at all, the progress bar was only about 1 or 3 percent before it eject the dvds... what's going on ? should i burn slower speed?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 2nd August 2011, 18:07
  2. 28th July 2011, 00:49
  3. 26th July 2011, 07:15
  4. 24th July 2011, 05:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •