GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By geixer

Thread: mio maps 2008

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Dublin Ireland
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    mio maps 2008

    hi i wonder if anyone can help just bought all in one car player with gps in it .it comes on a 2 gb sd card, how can i get mio maps update so i can put on sd card as well and bring my maps up tp date , looking for ireland and uk mainly all others dont use thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: mio maps 2008

    Hi!
    I have a Mio Moov 500 and wondering if someone have a guide how to uppgrade my maps to it?
    I have read all posts in this forum but cant understand how I do. This is very first time whit Mio.
    Thanks

  3. #3
    camanu's Avatar
    camanu is offline Private
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: mio maps 2008

    hi
    I'm from spain I have all maps of Europe with radars, but I haven't maps from USA in me device mio moov 560
    where I could find it

  4. #4
    andreiionut is offline Lieutenant
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    448
    Thanks
    3
    Thanked 1,500 Times in 124 Posts

    Re: mio maps 2008

    kalleanka :
    Conect Mio to PC.
    Now take a cracked Miomap kit and replace the original Miomap folder..
    You need a cracked kit,or license since the original software won't suport other maps(due to license).
    Then u can add more maps in your Maps folder.
    Here is cracked Miomap software to replace(after copying delete VS.BIN file from kit)
    MioMap.rar - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com
    Maps and license for them(crypted and decrypted) u can find on this forum(use decrypted license in Maps folder) :
    Miomap/Mireo/Spirit/Ginius New Maps 03.2011 Europe

  5. #5
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: mio maps 2008

    hello aneiionut,

    I've a moov 580 similar to the moov 560, but the gps software isn't miomap but smart_ce (navman) the map you're providing aren't compatible because in cpf format, where I need a .map format. Do you know if there's a possible solution?
    thanks

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: mio maps 2008

    Quote Originally Posted by andreiionut View Post
    kalleanka :
    Conect Mio to PC.
    Now take a cracked Miomap kit and replace the original Miomap folder..
    You need a cracked kit,or license since the original software won't suport other maps(due to license).
    Then u can add more maps in your Maps folder.
    Here is cracked Miomap software to replace(after copying delete VS.BIN file from kit)
    MioMap.rar - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com
    Maps and license for them(crypted and decrypted) u can find on this forum(use decrypted license in Maps folder) :
    Miomap/Mireo/Spirit/Ginius New Maps 03.2011 Europe
    i have a mio moov r303 with miomaps, bought in USA and with all USA maps. I have already unlocked it so I can run see Windows CE on it. The problem is that I cant find a MioMap folder in the device. This is what I see:

    1) using FileManCE I can access to several folders:
    My Documents (empty)
    profiles (empty)
    Program Files (empty)
    Temp (empty)
    Windows (windows files)
    My Flash Disk

    2) if I connect it to the PC via USB, the root is the My Flash Disk folder, which contains:
    My Documents (log files, pics...)
    OrionFlash (with some files, no extension)
    SAGPSDATA (with Eph, Poly and Seed folders)
    Navman (with database, maps, POIs, POIType, Polys, Sound, TMC)
    Program Files (with Common Files, Navman and Unlock)

    I have 50 plus maps in the original DVD but I need a serial to unlock them.

    Any idea about what I have to do to be able to use the maps I already have or I better just delete everything and do a fresh installation?
    actarus683 likes this.

LinkBacks (?)

  1. 30th December 2011, 23:52

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •