Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Like Tree2Likes

Thread: Mio Moov m300 unlock

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Mio Moov m300 unlock

    I can not find on forum this software for unlocking Mio Moov m300:

    Easy Mio Moov Unlock V. 2 (M series)

    Is there link for it?


    Thank you in advance.
    Stelyann and buldoc like this.

  2. The Following 4 Users Say Thank You to vule For This Useful Post:


  3. #2
    Hellrayser is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 1 Post

    Re: Mio Moov m300 unlock

    Quote Originally Posted by vule View Post
    I can not find on forum this software for unlocking Mio Moov m300:

    Easy Mio Moov Unlock V. 2 (M series)

    Is there link for it?


    Thank you in advance.
    Try this :

  4. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    that wont work... the resolution is not the same... please post caffetin's unlocks both for m300 and m400 ... i really need it ... best unlocks ever....

  5. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    I'm also looking fot that software, the files posted at caffetin's site were removed and i just cannot install visual on my m400, it seems mine has a different original software because instead of running miomap.exe it runs SmartST_CE.exe ... i think that has somehting to do with it....

  6. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    Last edited by cikazare; 21st April 2014 at 23:17. Reason: Link updated !

  7. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    Quote Originally Posted by pokinatcha View Post
    I'm also looking fot that software, the files posted at caffetin's site were removed and i just cannot install visual on my m400, it seems mine has a different original software because instead of running miomap.exe it runs SmartST_CE.exe ... i think that has somehting to do with it....
    Hy can u send me the files on your mio pls iv formated my mio and i can`t find the files on the internet. I don`t need the maps
    only the root files : Program Files and the rest in the root Pls i need it urgent
    E-mail me at bebe_o_carabina@yahoo.com or jereghi.laurentiu@gmail.com


    THX a lot .

  8. #7
    justhome is offline Private
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    hi all sorry to post on your post
    but in juat want to know how to unlock my mio m300
    what i should use and what is best to put on it, igo or igo8 or other which one is best.
    also would this update my maps i looking for a newer uk/ireland map mine is some years old
    any help will be most helpfull thx

  9. #8
    gyany is online now Lieutenant
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    A, A
    Posts
    364
    Thanks
    3
    Thanked 78 Times in 63 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    justhome https://rapidshare.com/files/3984518...ck_moov300.zip 1)unpack in the computer 2)device connects to the computer 3)delete MioMap from device(find it in Program Files) 4)copy instead of MioMap from the archive 5)MioAutoRun copy directly into the device 6)Hardreset....of maps in MioMap 2011-ireland and uk..Ciao Here is another unlock>>>>https://rapidshare.com/files/7302011...300_unlock.rar
    Last edited by gyany; 6th May 2012 at 08:14.

  10. #9
    justhome is offline Private
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    thanks for that gyany will have give it a go in a bit thx for help

  11. #10
    justhome is offline Private
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mio Moov m300 unlock

    ok sorry need help again lol
    in you post you said delete
    MioMap from device(find it in Program Files
    but there is no miomap in there i have common files and navman in there. sorry it is a mio navman m300.
    i have tryed to remove navman and put in the miomap but nothing happens. may be i doing something wrong here

Page 1 of 3 123 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 28th May 2012, 17:04
  2. 25th July 2011, 17:12
  3. 16th July 2011, 07:06
  4. 11th June 2011, 11:43
  5. 4th June 2011, 19:12
  6. 28th May 2011, 20:57
  7. 2nd March 2011, 15:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •