Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29
Like Tree4Likes

Thread: Updating map on a MIO MOOV M400

  1. #11
    mitzy is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    89
    Thanks
    2
    Thanked 25 Times in 21 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    ?????????????????
    Last edited by mitzy; 5th March 2012 at 09:03.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    Hi , i saw this thread about the mio Moov M400 update of the maps , is there anyway i can just update it with the 2012 or 2013 maps.

    I think it is using "Navman" maps for the GPS. cause i can see the Navman folder in root. it has 2009 maps right now

  3. #13
    gyany is offline Lieutenant
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    A, A
    Posts
    364
    Thanks
    3
    Thanked 78 Times in 63 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    Shinzok If you want to unlock it using this minishell by hpcnr https://rapidshare.com/files/2663787...l%20memory.zip 1)This is a backup unlock----has included two navigation programs(MioMap and iGO8) ...INSTRUCTIONS---a)Coupled device to your computer and make a backup b)Delete all files and folders in the device c)Copy all folders and files in the unlock directly into the device(after unzipping) d)Download maps for navigation programs and copies of the maps folder WARNING TO MEMORY AVAILABLE.... HERE IS MAPS FOR MioMap and iGO8 >>>>http://webcache.googleusercontent.co...aelart.ro/gps/
    Last edited by gyany; 22nd October 2012 at 04:24.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    USA-VA
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    I have a Mio Moov M400 and I downloaded a program that now has a home screen that reflects 4 different nav programs. It has Mio, iGO, TomTom and iGO Amigo.

    When I got into each of these programs I see 2009 map on mio and the other 3 programs are for Croatia.
    I am in US and my goal was to update the maps to have current maps.
    I have no idea what I am doing and want to update the maps to have current ones.
    Any idea on how to do this?

    I was able to download maps for TomTom but no idea on how to install them.
    I also noticed that the US map for TomTom is 782mb but the device currently is showing only approx 500mbs free.

    Can someone please help I am planning a trip next week to Texas and I really need updated maps!

    Thanks in advance!!

  5. #15
    shell28 is offline Private
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    hi i have a mio m400 / navman ... i have watched a video on utube showing me how to switch the software, but where can i get this from? do i have to unlock it first? and do they work well in the uk - i just want to update my maps but i dont want to pay £39.99 at mio!!! had it since 2009/10 and im sick of being blamed for getting on the wrong roads haha
    many thanks

  6. #16
    gyany is offline Lieutenant
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    A, A
    Posts
    364
    Thanks
    3
    Thanked 78 Times in 63 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    shell28 http://rapidshare.com/files/927512943/M400.zip 1..Unzip in the computer 2..Connect the device to your computer and in the Program Files \ Navman \ SmartST_CE--renamed SmartST_CE.exe in SmartST_CE1.exe. 3..Near SmartST_CE1.exe, copy the two files from the archive SmartST_CE. 4 Unlock folder copy directly into the device... iGO Primo copy directly into the device .MioMap button, start the original program.HARDRESET..Ciao Here is iGO Primo-has maps-Rename the Primo .I forgot to rename://www.girlshare.ro/32134175.7
    Last edited by gyany; 25th January 2013 at 22:00.

  7. The Following User Says Thank You to gyany For This Useful Post:


  8. #17
    shell28 is offline Private
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    i'll guve it a go - thank you x

  9. #18
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    Quote Originally Posted by gyany View Post
    shell28 http://rapidshare.com/files/927512943/M400.zip 1..Unzip in the computer 2..Connect the device to your computer and in the Program Files \ Navman \ SmartST_CE--renamed SmartST_CE.exe in SmartST_CE1.exe. 3..Near SmartST_CE1.exe, copy the two files from the archive SmartST_CE. 4 Unlock folder copy directly into the device... iGO Primo copy directly into the device .MioMap button, start the original program.HARDRESET..Ciao Here is iGO Primo-has maps-Rename the Primo .I forgot to rename://www.girlshare.ro/32134175.7
    Hi gyany
    Can You re-uploading again this package to unlock M400, becuase i have error when i try download: "Download not available,Download permission denied by uploader. (0b67c2f5)".
    I have Mio Moov M404/Navman and i would try unlock this device.
    Regards

  10. #19
    gyany is offline Lieutenant
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    A, A
    Posts
    364
    Thanks
    3
    Thanked 78 Times in 63 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    domel45 Beware of free space on the internal memory, when copy iGO GirlShare - Download Moov M400.zip Ciao
    Last edited by gyany; 27th January 2013 at 13:21.

  11. #20
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Updating map on a MIO MOOV M400

    Quote Originally Posted by gyany View Post
    domel45 Beware of free space on the internal memory, when copy iGO GirlShare - Download Moov M400.zip Ciao
    can you upload to a different site i cant download it

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 16th December 2011, 19:07
  2. 21st July 2011, 17:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •