GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42

Thread: "No valid unlock id" problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    "No valid unlock id" problem

    Hi everybody.
    I have instaled garmin on a fiew devises and have never had this problem.
    I cant get a valid unlock id from the about menu.

    This device has wince6.0 and was runing rout66. I have tried v5.00.20w and v5.00.30w with the same risult.

    Can enybody help me with tis problem.

  2. #2
    camilo823 is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re: "No valid unlock id" problem


  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    Worked out grate!!
    Thanks a lot!!

    What was the trick if i may ask?
    Last edited by Lobo; 28th July 2010 at 22:23.

  4. #4
    camilo823 is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    This program has the fixed ID, do not read the card ... sorry my bad English

  5. #5
    niknoor is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    17
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    Thanks camilo823, finally it worked.

  6. #6
    fedemanz is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    re: "No valid unlock id" problem

    Quote Originally Posted by camilo823 View Post
    This link work for WINCE 5?

  7. #7
    camilo823 is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    No, only WINCE 6

  8. #8
    okanan is offline Private
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9
    Thanks
    12
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    Quote Originally Posted by camilo823 View Post
    it worked thanks a lot .... but how to set run in thai front on map? please...

  9. #9
    camilo823 is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    sorry I missed your question

  10. #10
    okanan is offline Private
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9
    Thanks
    12
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    re: "No valid unlock id" problem

    I want to run it on Thai language because I have map of Thai language

Page 1 of 5 123 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 19th February 2011, 18:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •