GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 2 of 2

Thread: 2310 and 5100 connection

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2310 and 5100 connection

    (I am an American) A while back I upgraded my 5100 here at "the underground" Yesterday I tried something with Navigon Fresh and it recognized my card as a 2310. It refused to allow me onto the Navigon site to get an upgrade. Question: my POI and Zagat are not working any suggestions? Yes I did load them on the card. The new maps are working and the system is pretty cool. If I could only get the POI's to work it would be very helpful.

  2. #2
    jstduit is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 3 Posts

    Re: 2310 and 5100 connection

    Quote Originally Posted by Bigbandan View Post
    (I am an American) A while back I upgraded my 5100 here at "the underground" Yesterday I tried something with Navigon Fresh and it recognized my card as a 2310. It refused to allow me onto the Navigon site to get an upgrade. Question: my POI and Zagat are not working any suggestions? Yes I did load them on the card. The new maps are working and the system is pretty cool. If I could only get the POI's to work it would be very helpful.
    the reason why it reconize it as a 2310 is because of the upgrade check your version.xml file open it with notepad you will see it says it there. you could change that to what your old 5100 folder says just the top part. if you made a backup of your sd card. also with this upgrade zagat will not work for reasons unknow sorry. a solution has not been found yet.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •