Results 1 to 4 of 4

Thread: Importing poi's

  1. #1
    maa1506 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    61
    Thanks
    62
    Thanked 22 Times in 13 Posts

    Question Importing custom poi icons

    Sygic Fleet 10 V8.30 on WinCE.
    I have converted my old TT Ov2 poi's to Upi and put them in the maps\gbr folder on the SD card.
    These work fine, but I can't get custom icons to work. I have used the 32bit bmp format that Sygic says they must be in, used the same file name as the upi file and used the prefix number for size eg: 3_poi.bmp. I have tried placing the icon files in the maps folder and Res folder, but they are still not visible. Instead Sygic uses a grey "?" symbol to show them on the map.
    Any suggestions please??
    Last edited by maa1506; 16th March 2012 at 08:41.

  2. #2
    Enzolino's Avatar
    Enzolino is offline Corporal
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 8 Posts

    Re: Importing custom poi icons

    the grey ? means that within the POI file (UPI) is also written the name of icon in BMP

    Use this program
    Sygic General Discussion

  3. #3
    Enzolino's Avatar
    Enzolino is offline Corporal
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 8 Posts

    Re: Importing custom poi icons

    the grey ? means that within the POI file (UPI) is also written the name of icon in BMP

    Use this program
    Sygic General Discussion

  4. #4
    maa1506 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    61
    Thanks
    62
    Thanked 22 Times in 13 Posts

    Re: Importing custom poi icons

    Thanks for the reply, what programme? the link just takes me to general discussion page. Any help gratefully appreciated.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •