Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30
Like Tree15Likes

Thread: Sygic Map Navteq 2012.03

  1. #11
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    How can I activate these maps? Can someone help me, please?
    Thank you!

  2. #12
    rth
    rth is offline Corporal
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tun
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    Very strange that SOME countries are not visible when in zoom.They are installed but when you asked to show the city there is only a blue screen.In the text can you choose this city and streets but impossible to see.
    What could be this problem ??

  3. #13
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    why it says ..No map loaded ????

  4. #14
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    Full Europe for iPhone can be downloaded here, if you have usenet access;
    �NZBIndex - We index, you search�

  5. #15
    johndegr is offline Corporal
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    Can someone tell me, when using your navigation, only in one country if it is better to choose for one country, then choosing for whole Europe. Do you receive more info about poi's, radar and newer maps for one country then using more countries in your map system.

  6. #16
    George Brown is offline Sergeant
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    57
    Thanks
    42
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    Hi Mikyhouse55.
    Would you give me South East Asia maps.

  7. #17
    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    I downloaded the file and cant open it tried 3 times said wrong password

  8. #18
    Enzolino's Avatar
    Enzolino is offline Corporal
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 15 Times in 5 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    ATTENTION!

    This maps are maps Navteq Truck!

    in file content.info modify then row

    truckAttr=no

    in

    truckAttr=YES

    And your Sygic is changed in Sygic Truck / No Truck:
    in menu' Settings active/deactive Truck options

    Enzolino!

  9. #19
    Enzolino's Avatar
    Enzolino is offline Corporal
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 15 Times in 5 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    ATTENTION!

    This maps are maps Navteq Truck!

    in file content.info modify the row

    truckAttr=no

    to

    truckAttr=YES

    And your Sygic is changed in Sygic Truck / No Truck:
    in menu' Settings active/deactive Truck options for these maps

    (only then navteq maps are truck Maps)



    Enzolino!

  10. The Following User Says Thank You to Enzolino For This Useful Post:


  11. #20
    sylver's Avatar
    sylver is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    198
    Thanks
    1
    Thanked 75 Times in 32 Posts

    Re: Sygic Map Navteq 2012.03

    How is possible, that navteq maps work with sygic navigation? Becouse sygic use only tomtom maps!

    Are this maps "home made" by some user?

    Can be done with TopMaps too for sygic?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •