Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 80
Like Tree10Likes

Thread: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too) !!

  1. #11
    vipau is offline Private
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by bks1994 View Post
    It seems there was some mess up.I failed to tell that Sygic 11.2.6 is working in my android phone.Regarding Wince6 based systems I don't know.By the by, let me ask you one thing,what ever sygic 11.2.6 you are using with win ce6 is the activated one,or you installed it first time and trying to activate.why because the cracked version available doesn't need activation.




    ARE YOU ABLE TO GENERATE ACTIVATION CODE USING THE KEYGEN PROVIDED IN THE THREAD?
    OR CODE GENERATED BY THE KEYGEN IS NOT ACCEPTING UR INSTRUMENT
    the code generated is not aceepted.The device id generated is too long and when i change sdcard.dll to device dll. the device id is too short.thanks for all
    But I miss a test with the files in the folder of my galaxy android 2 overriding them on the wince folder (this tutorial) and generates a code xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, asks you to have prepared the product code and I try to activate over the internet but as I have not got on my radio, I could not do nothing.Can try anyone with internet on your device wince.
    I have also tried to put it europe maps (android) rather than those of India and work because they only ask the activation of the GPS, not maps
    Last edited by vipau; 18th March 2012 at 11:22.

  2. #12
    bks1994 is offline Private
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by vipau View Post
    the code generated is not aceepted.The device id generated is too long and when i change sdcard.dll to device dll. the device id is too short.thanks for all
    But I miss a test with the files in the folder of my galaxy android 2 overriding them on the wince folder (this tutorial) and generates a code xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, asks you to have prepared the product code and I try to activate over the internet but as I have not got on my radio, I could not do nothing.Can try anyone with internet on your device wince.
    I have also tried to put it europe maps (android) rather than those of India and work because they only ask the activation of the GPS, not maps


    I could not understand you have android device or wince
    I am repeating the query,Do you have the sygic 11.2.6 android based and activated?

    activation is to be done manually by giving activation code and not through internet


    I will give some activation codes from sygic random code generator.This is for sygic 11.2.X
    try


    a) 98O115A103E105

    b) 100O103A103E103

    c) 97O107A64E109

    d) 98O115A121E107
    Last edited by bks1994; 18th March 2012 at 18:52.

  3. #13
    bks1994 is offline Private
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by Harry Ramgarhia View Post
    can you please tell step by step method??
    Which files to replace??

    Replace the contents of the map folders(in sygic) from i01.mi.2013.01 to i32.mi.2013 with contents in the new MMI map folders from i01.mi.2012.01 to i32.mi.2012.01(do not copy and paste folder)

  4. #14
    vipau is offline Private
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by bks1994 View Post
    I could not understand you have android device or wince
    I am repeating the query,Do you have the sygic 11.2.6 android based and activated?

    activation is to be done manually by giving activation code and not through internet


    I will give some activation codes from sygic random code generator.This is for sygic 11.2.X
    try


    a) 98O115A103E105

    b) 100O103A103E103

    c) 97O107A64E109

    d) 98O115A121E107
    I want to install, as the title of this post, sygic aura in aChina radio with wince 6 and I have installed it cracked in a samsung galaxy s2 who have android ics. I worked in expected wince 6 combining the files in this tutorial with those of the android sygic cracked but it is impossible

  5. #15
    Troy44 is offline Corporal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    27
    Thanks
    8
    Thanked 40 Times in 6 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Does it work on a nokia E71 ????
    ZakelijkThuis.nl

    Thxx in advance

  6. #16
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by bks1994 View Post
    Replace the contents of the map folders(in sygic) from i01.mi.2013.01 to i32.mi.2013 with contents in the new MMI map folders from i01.mi.2012.01 to i32.mi.2012.01(do not copy and paste folder)
    Okz but what about .lic, content.info, mlm files and wcl folder??

  7. #17
    bks1994 is offline Private
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by Harry Ramgarhia View Post
    Okz but what about .lic, content.info, mlm files and wcl folder??
    Not required

  8. #18
    vipau is offline Private
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    this post is for wince 6 not android.You are complicating things a lot,at the moment there is no keygen for aura to wince 6

  9. #19
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by vipau View Post
    this post is for wince 6 not android.You are complicating things a lot,at the moment there is no keygen for aura to wince 6
    Thats exactly the point i guess. I tried everything on my china make GPS pnd that runs on win ce 5.0. The key generated by keygen does not crack the sytem. I tried with the long device id of the chinese gps system, and then with short SD card device id by changing the device.dll to sdcard.dll. But the same result. Unable to crack. Hope some techies find a way out. Cheers.

  10. #20
    Airion's Avatar
    Airion is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,134
    Thanks
    216
    Thanked 4,944 Times in 505 Posts

    Re: MapMyIndia 7.0 Premium *2012* with Sygic Aura Win CE 6 (Maybe other Devices too)

    Quote Originally Posted by vijay8754 View Post
    Thats exactly the point i guess. I tried everything on my china make GPS pnd that runs on win ce 5.0. The key generated by keygen does not crack the sytem. I tried with the long device id of the chinese gps system, and then with short SD card device id by changing the device.dll to sdcard.dll. But the same result. Unable to crack. Hope some techies find a way out. Cheers.
    WinCe 5 cannot run Sygic Aura.
    Even many WinCE 6 cannot run too.
    Only WinCE 6 and other devices with OpenGL ES 3D firmware installed can run Sygic Aura.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •