Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Sygic Aura for WinCE 6.0

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Navigon Land
    Posts
    103

    Sygic Aura for WinCE 6.0

    Release name and version: Sygic Aura 2.0
    Operating System: WinCE 6.0 with OpenGL ES 2.0
    Overview: Enhanced maps make the difference AURA transforms maps into a real 3D product with building and landmark details. City and elevation maps make your position easier to find.



    More Info:
    Code:
    http://aura.sygic.com/
    Download Links/Instructions:
    DOWNLOAD
    if pass: leinad
    Kit have inside only map for RO and HU, but all maps and other files is same with Android version.
    Last edited by Leinad; 12th March 2011 at 17:44.

  2. #2

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    I should appreciate any actual link to recent maps.
    TNX !

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Navigon Land
    Posts
    103

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Latest Maps is TA 2010.09 identical with Android version for Aura...

  4. #4

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Hi Leinad... :-)

    Hmmmm..... can I use this version on Windows Mobile 6.5 "HTC HD2" ?????...

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    153

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Quote Originally Posted by ScorpioPirate View Post
    Hi Leinad... :-)

    Hmmmm..... can I use this version on Windows Mobile 6.5 "HTC HD2" ?????...
    no..Windows Mobile 6.5..no

  6. #6
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    39

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Hi Leinad... :-)

    Hmmmm..... can I use this version on Windows Mobile 6.5 "HTC HD2" ?????...
    when in doubt fijate so the executable and you will resolve the doubt

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Navigon Land
    Posts
    103

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Is some SmartPhone with WM and OpenGL the software work wonderful but need KeyGen for activate it.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    39

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Is some SmartPhone with WM and OpenGL the software work wonderful but need KeyGen for activate it.


    self is not activated?

  9. #9
    Join Date
    May 2010
    Location
    Slovenia
    Posts
    264

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Doesn't work on Wayteq x950 @wince 6.0. I'm I missing something?

    edit: yeah I do miss something -->600 Mhz SiRF Prima processor (with OpenGL ES)
    Last edited by janch; 20th March 2011 at 21:05.

  10. #10

    Re: Sygic Aura for WinCE 6.0

    Quote Originally Posted by janch View Post
    Doesn't work on Wayteq x950 @wince 6.0. I'm I missing something?

    edit: yeah I do miss something -->600 Mhz SiRF Prima processor (with OpenGL ES)

    I have just bought a Wayteq x950 and it is very good but not many have them and was wondering about using the WINce 6 as I am not familiar with it, you say that the new maps will not work on your 950? I would love to use other maps on this GPS but do not know how to install any help would be great.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •