GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: [solved] navcore for go700 please

  1. #1
    enviedenigma is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    [solved] navcore for go700 please

    navcore for go700 please, Gemma

  2. The Following User Says Thank You to enviedenigma For This Useful Post:


  3. #2
    heijx is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dutch Mountains
    Posts
    285
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: navcore for go700 please

    Hi. I have had a Go 700 until last month and I have tried quite a few SE versions:

    8.417: Works great, Bluetooth, Vocalizer TTS, advanced lane guide, IQ Routes, everything you throw at it. x40 mode.
    8.562: Same.
    9.026: Slower, plus the tool bar gets squished horizontally, the middle section not being useable. x40light mode.
    9.051: Still slow, but the tool bar works again. Still I prefer the 8.562 or 8.417 over them anytime. x40light mode.

    I used the file TTpnpd from SE8.204 to resolve the TMC bar problem. It is a binary file, not an empty text file.
    In setconfig.txt I used not many settings: model:x40, bton

    I have used map 845.2645 W+C Europe plus my regional map for daily driving.

  4. #3
    enviedenigma is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: navcore for go700 please

    Thanks sorted!!

  5. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: [solved] navcore for go700 please

    is it the same reply for un Go ? can i used the same navcore

    thanks

  6. #5
    heijx is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dutch Mountains
    Posts
    285
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: [solved] navcore for go700 please

    Yes, this one is working the same way on Go Classic, Go 300 and 500, except that these have only 32 MB RAM so it is best to leave the Outsourced.8562 folder in place for RAM saving. Also try x40light if x40 mode is too heavy.
    On Go 510/710/910 it works fine too.

  7. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: [solved] navcore for go700 please

    ok, it was go 720..i forgot to put the number in my previous mail.
    i will try the navcore 8.417 or 8.562

    thanks

  8. #7
    heijx is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dutch Mountains
    Posts
    285
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: [solved] navcore for go700 please

    Quote Originally Posted by chaupaton View Post
    ok, it was go 720..i forgot to put the number in my previous mail.
    i will try the navcore 8.417 or 8.562

    thanks
    If you have a Go 720 the best navcore is the original 8.351, which you then can patch with one of the known patching tools. It is the safest bet if you want all the original stuff like FM transmitter, auto day/night switching, LoquendoTTS and such.
    On my Go 920 (same but with added EPT) I use 8.351 on internal and I am experimenting with 9.051 SE and 9.101 because of the extra eye-candy. I still need to verify EPT, but so far TMC and LoquendoTTS are working. I do not use auto night switching myself.

  9. #8
    war1ord is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: navcore for go700 please

    Please explain how to change .txt file to x40 mode , really dont know what it is about ????

  10. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: navcore for go700 please

    Hi ! I have some problems with my go700 . I try some navcores, at first 9.025. And TT began to reboot. Then install navcore 8.562 ...then 8.417..and was same problem..rebooting. At one moment I was installed navcore 7 through TThome,but when I open the options,TT is a thinking..but some minuts ,and it reboot.I think probably problem was in bootloader... Please help!
    p.s. sorry for my english.

  11. #10
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: navcore for go700 please

    Hi
    I have updated my old go700 to 9.051.503855.2
    os 483784
    boot 5.5259
    It works great with Western Europe 8.55 2884 and New Zealand and Iberia V855 I also have voice activation working when in cradle as well as latest speed cams and ALG & IQ Routes.
    It comes up now as TomTom go 940 but whe cares if it works better than it ever did.
    Hope this helps
    Last edited by THEPHONEJUNKY; 11th October 2010 at 08:36.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •