GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tomtom go 630 windows 7

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Tomtom go 630 windows 7

    I just updated to Windows 7 home premium 64 bit from Vista 64 bit.

    Since the update the unit will not communicate with tomtom home 2.
    'No device connected' is the message on the lower right corner.

    With windows explorer I can access the internal disk and the sd disk.
    But there is no communication with tomtom home 2.

    I have downloaded all the lastest files.
    I have tried using different usb ports.
    I have tried using the reset button.
    I have re-installed everything.
    None of the above have worked.

    The unit communicated with tomtom home on Vista before the operating system upgrade.
    The unit communicates with tomtom home on my other XP laptop.

    any help would be appreciated

  2. #2
    Garcon is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Tomtom go 630 windows 7

    Try a pin reset on your Tomtom.

  3. #3
    Garcon is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Tomtom go 630 windows 7

    You can also try updating Totom home vers.2.7 is available.
    I am running windows 7 64 bit and i just update my friends 720 with no problems in Tomtom home.

  4. #4
    heijx is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dutch Mountains
    Posts
    285
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Tomtom go 630 windows 7

    Try selecting TTHome in the start menu and then clicking with the RIGHT mouse button on it. Then select "Run as Administrator".
    I have been using TTHome 2.6 and now 2.7 on Windows 7 Professional without problems.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tomtom go 630 windows 7

    I had already tried all suggestions here made by the viewers.

    Like I said it runs perfectly on my other laptop using XP, and ran on Vista 64 bit before the windows 7 64 bit upgrade.

  6. #6
    02xdaaus is offline Sergeant Major
    Join Date
    May 2010
    Location
    Australia
    Posts
    162
    Thanks
    6
    Thanked 98 Times in 7 Posts

    Re: Tomtom go 630 windows 7

    Uninstall TT home and reinstall. I think that's what I had to do.

    Cheers

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •