GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: W&CE 2GB 850.2820 map problem

  1. #1
    matty538 is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    May 2010
    Location
    Essex UK
    Posts
    209
    Thanks
    2
    Thanked 284 Times in 5 Posts

    W&CE 2GB 850.2820 map problem

    Works great on HTC HD2 with meta

    ; Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820
    CB 06 0E 1F 90 A7 CE 7E CD DD 06 DA 45 F5 A9 85 Western_and_Central_Europe_2GB-169.meta

    Just one question, iv never noticed before but when I connect to TomTom Home and click add map, it shows the map as 850.2820.2820 an says no information available.
    Is this normal.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Works great on my HTC TyTN Navigator7.....Thanks!!

  3. #3
    Luis is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    49
    Thanks
    39
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Hi

    Doesn't work on my HTC Touch2 with TomTom Navigator 7.918. I've tried activating for 2 times and nothing, TT don't see the map. This happens with more people?
    Best regards and my thanks to uploaders.


    edited: I've tried the same map on my Mio P550 with TT 7.917 and with the same activation method works fine... I'm crazy with this!!!
    Last edited by Luis; 13th June 2010 at 09:08.

  4. #4
    KIT-KAT is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Quote Originally Posted by Luis View Post
    Hi

    Doesn't work on my HTC Touch2 with TomTom Navigator 7.918. I've tried activating for 2 times and nothing, TT don't see the map. This happens with more people?
    Best regards and my thanks to uploaders.
    It works perfect on my HTC Diamond with Tomtom Navigator 7.918. I“ve activated only 1 time and Tomtom see and do the work with the map correctly.

    Check the meta or try to change the program for generate .meta (i suggest you easy activator)

    Best Regards.

  5. #5
    Luis is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    49
    Thanks
    39
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Hi KIT-KAT

    Thanks for your reply, I'll try with another activator even when it works fine for my Mio P550 with the same map. Only TT is 7.917 and WM5.
    Best regards

  6. #6
    mikejt2000 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Good question, one that i would like to ask. any answers

    Just one question, iv never noticed before but when I connect to TomTom Home and click add map, it shows the map as 850.2820.2820 an says no information available.
    Is this normal.[/QUOTE]

    Good question any replys
    Last edited by jarkita; 14th June 2010 at 17:13.

  7. #7
    KIT-KAT is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    When i go to show the map version in my TT 7.918 it says "Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820" and version v850.2820.

  8. #8
    Tuziukas is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    21
    Thanks
    14
    Thanked 33 Times in 2 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Quote Originally Posted by KIT-KAT View Post
    When i go to show the map version in my TT 7.918 it says "Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820" and version v850.2820.
    not believe..

  9. #9
    matty538 is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    May 2010
    Location
    Essex UK
    Posts
    209
    Thanks
    2
    Thanked 284 Times in 5 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    Quote Originally Posted by KIT-KAT View Post
    When i go to show the map version in my TT 7.918 it says "Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820" and version v850.2820.
    Ok thats fine so does mine using 7.915 (9196), that wasnt the question though.
    Im talking about when you connect to TOMTOM HOME and click add maps it says 850.2820.2820 no imformation available.
    It seems at some point an extra 2820 has been added to the map ID.

  10. #10
    KIT-KAT is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Western_and_Central_Europe_2GB_850_2820

    I check the version map iin tom tom application and is says the same:

    The size: 1482 Mb.
    The Version: 850.2820

    I“m using a HTC Diamond (PDA). Maybe in PNAs the versions appears different.

    I hope you believe me (again)

    Best Regards.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •