GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4

Thread: no voice

  1. #1
    alex69 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    53
    Thanks
    22
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    no voice

    I've updated my navcore from 8.417 to 8.562. Good software but, sometimes, the voice and allert don't work. I must reset my device to re-enable them.
    My TT is ONE XL model 4S00.000. Any solution? It's a bug or I go wrong from something?
    Last edited by alex69; 15th June 2010 at 21:07.

  2. #2
    alex69 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    53
    Thanks
    22
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: no voice

    update
    I've installed much ogg for allert point made with loquendo. Is this the problem? I've read that my TT (32Mb) doesn't support easily those voice.
    Possible?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: no voice

    Did you try the Vocalizer voices?


  4. #4
    alex69 is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    53
    Thanks
    22
    Thanked 20 Times in 13 Posts

    Re: no voice

    yes. I try it this morning at 01:00am... done!
    Now the voice and allarm works great.
    I've translate all allarms from ogg to computer voice and all works fine.
    thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •