GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help! Please....

  1. #1
    mirage is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Thanks
    23
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help! Please....

    Well, I'm trying to run TomTom on a 2DIN autoradio but when I start tomtom navigator it doesn't find the map.
    I tried with a MAP directory in the SD root; I tried with a MAP directory in the Navigator directory; I even tried with a Iberia-map directory in the SD root but the message is always the same "No Map found".
    Can anyone tell me where do I put the map files?
    Thx

    PS: the map files had been patch (unlocked) already.

  2. #2
    heijx is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dutch Mountains
    Posts
    285
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Help! Please....

    Is the navigator itself patched too?
    Normally, a country map is not placed in any "map" superdirectory, but directly into the root of the SD card, like in your case Iberia.

  3. #3
    mirage is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Thanks
    23
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Help! Please....

    Thx Heijx.
    The navigator and maps are patched but right now the map, which is in the SD root, is recognized by the navigator but I don't seem to get a fix in the GPS.
    The gps unit is detected but some how it keeps braking the connection with the system.
    It isn't a problem in the unit because it works perfectly with iGo, NDrive, Polnat but with TomTom... I'm going to give it another try with a different Navigator version to see what happens.
    Does anyone know a stable Navigator version to run in a 2DIN chinese autoradio?
    I'm using a TomTom_WinCE "ApplicationVersion=7910"

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •