GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4

Thread: Sound cuts out

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Sound cuts out

    Hi.
    Not sure if this is the right thread to post in...
    I have a tt one v4 with navcore v8.412 and western europe maps 8.45 2645.
    Sometimes there is no sound at all and other times it starts up with sound but then all sounds stop after a while. All my voice files are in the root of my ssd card. Is there a patch or maybe even a different navcore I should use?
    Can anyone help me please?
    J_T

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sound cuts out

    Some devices have a habit of omitting any sound once the battery starts to reach a certain level.

    Do a test with the device permanently plugged into a charger and see how it behaves.

  3. #3
    rolandas is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    25
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Sound cuts out

    I might be having same problem with newest maps on my Go520 and 9.024 navcore. Never had this issue before but I tried different ROI 8.45.2545, WE EU 8.45.2545, Europe 8.45.7002 maps same problem with voice and I would not say that an issue is with the how much energy its got. all seems working but at some point voice words stucks in tomtoms mouth brightness dims a bit and no so till at least you reboot the unit. My voices are in voice folder in tomtom itself. Used SE software that was fould at this site before it went down. Maps downloaded from link at iPmart.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Sound cuts out

    It worked perfectly once the battery was fully charged. Thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •