GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

  1. #1
    acer1969 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    hello

    I have a TT GO 720 OS 9351 and am looking to install a map europe 850.XXX
    I did several tests with different maps and does not work, I working with excellent Alberts Easy Activator, but it does not work consistently.
    I looked at the card compatibility, I tried the 2820, the 2781 ...

  2. The Following User Says Thank You to acer1969 For This Useful Post:


  3. #2
    kill-joy is offline Private
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    Hey acer1969,

    By OS do you mean Navicore? Did you check compatibility with your navicore? Is your navicore cracked? If it is out of date or uncracked, that could be the major reason. When putting a new navicore on your TomTom, first backup then delete everything on it. Doing a soft reset before doing each step can help. Make sure your using the right meta for cracking/ keygen for anything.

    NOTE: i found that patching the map while it was on my pc was giving me problems, i moved it to the root of my TomTOM and patched it directly in there, if that helps.

  4. #3
    acer1969 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    oups...

    Sorry, it's 8.351 (9982/090518) OS: 315187
    you say : 8351 works with 2781 and 2820 (but you must patch your navcore and activate maps)
    question :
    Patch your navcore ? (sorry, i'm going out.. )
    activate maps ? with easy activator ?
    i have want make this map : GPSU_Western_Europe_1GB_850_2820, bur no meta for this

    thank you.

  5. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    Hello, same problem. Will 8.351 work with 2800 and 2782?

  6. #5
    acer1969 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    sorry, sorry,

    but what's the patch navcore ? uptade ?

    ()

    and GPSU_Western_Europe_1GB_850_2820 come fron this site:

  7. #6
    ChillyCat is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    214
    Thanks
    17
    Thanked 480 Times in 13 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    [/URL]

  8. #7
    biosfix is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    52
    Thanks
    29
    Thanked 40 Times in 6 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    Patch a Navcore sometimes isn't that easy for newbie, even for me.
    Last week I tried to run TTkeygen2009 to patch this 8351 for GO 730 and failed. The program say need original navcore.
    Finally I use Easyusetools to patch the navcore. But for the maps on SD card, none of them works.

  9. #8
    ChillyCat is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    214
    Thanks
    17
    Thanked 480 Times in 13 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    Quote Originally Posted by biosfix View Post
    the maps on SD card, none of them works.
    ?? Weird....

    I've never had problems patching my 720 on a SD card. I only use Alberts,
    which might explain why I have very few issues. I've never used any
    type of keygen. As a matter of fact, i've patched PPC's-Smartphones-
    and bout every model TomTom's ever made. Alberts works 100% of
    the time.



    Map above your post is a SD install & patch

    Last thing I do.... use yDGpatch for home....and it's all done
    Last edited by ChillyCat; 22nd July 2010 at 03:23.

  10. #9
    acer1969 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    it's work find

    Thank

  11. #10
    MrMoFo is offline Lance Corporal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tomtom GO 720 & maps 850.XXXX

    Quote Originally Posted by ChillyCat View Post
    [/URL]
    This is exactly what I am attempting to do but I do not have enough room in the root drive of my tomtom to copy the new maps over. I have already deleted the folder containing the old map. I have NavCore V8.351 and old map version 70 5.1481. Any help would be GREATLY appreciated as I am leaving on a trip Friday...

    TIA!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •