GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 2 of 2

Thread: gps reception

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    gps reception

    EDIT: solved!

    Hi all,

    thanks to the great hints in this Forum I managed to update my TT.

    • I bought the TT in Canada, hence it has US/Canadian maps preinstalled.
    • I need European Maps now.
    • When I first switched it on in Europe (in original settings), the TT didnīt find GPS-signal.
      • So I thought it may be because itīs out of map...
    • so I updated new maps, still no GPS
    • new navcore - still no dice
    • when I look at the GPS-status, it does show me between 1-4 satellites.
    • still it sais "bad reception" - "r u inside a building"


    This is all my info. Not sure what is necessary:
    model: TomTom XXL 330
    serial: RM****B*****
    navcore: 8.560 (348442), SE version, hence no patch
    bootloader: (donīt know where to see this?)
    map: Western Europe 850.2820, keygenned with Albertīs Tool

    If no satellites were showing, Iīd just say itīs broken. Since some satellites are showing, Iīm really confused.

    Any ideas what may cause this?
    Last edited by ChrisNeedsToKnow; 23rd July 2010 at 22:19.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: gps reception

    Trying over several hours, it just didnīt work.

    Then, without any change, it just worked.

    Sorry for the superfluous thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •