GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4

Thread: UK postal codes not working

  1. #1
    tomtomwiz1 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    38
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 1 Post

    UK postal codes not working

    I installed UK & NI maps ver 8.50_2520. TT one (ver 2) starts fine but I cannot go into postal code - TT freezes. I am using latest postal codes zip as well. The old 8.45 which was working ok is not working for the postal codes now.

    Any ideas please?

  2. #2
    tomtomwiz1 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    38
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: UK postal codes not working

    Bump - anyone plase?

  3. #3
    terrytpot's Avatar
    terrytpot is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Derbyshire,UK
    Posts
    37
    Thanks
    7
    Thanked 10 Times in 1 Post

    Re: UK postal codes not working

    I'm guessing you mean UKROI-850.2820 not 850.2850 but you don't mention which particular navcore you're using but , assuming, it's 7.9something you shouldn't have any problems unless you were unlucky and managed to grab a corrupted copy of the 850 Zip file or a dodgy map. Easiest way to check is re-load your backup (don't say you haven't got one!) and then throw your 850 zip file in as well and if it works then you know the zip's fine!

  4. #4
    tomtomwiz1 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    38
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: UK postal codes not working

    Apologies - it is 850.2820 and am using 7.903 on Tomtom One V3. Still no luck with what you suggested.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •