GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 9 of 9

Thread: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    Hi,

    I've been looking at how to add TT Truck to my new go530. I've downloaded a few different navcores and maps from various places and seem to be getting no where!

    Could someone kindly post an easy to understand guide for me to add the truck maps to my tomtom?

    Many thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    Thanks,

    I'll have to grab these files bit by bit as i don't have a rapidshare account, unless they are on usenet anywhere?

    so once i grab these, copy them onto my 4GB card and put it in my TT and the truck maps will work?

    Cheers

  3. #3
    akacheesy is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    is there anywhere I can download this as a torrent? in one rather than 21 bits?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    have installed Truck 845.2649

    It allows me to use the map, however routing for trucks doesnt work? the error i get is "the current map does no contain truck attributes. Truck routing can therefore not be supported." any idea what I need to do to fix this?

    Cheers

  5. #5
    terrytpot's Avatar
    terrytpot is offline Sergeant
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Derbyshire,UK
    Posts
    37
    Thanks
    7
    Thanked 10 Times in 1 Post

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    Quote Originally Posted by Hingis View Post
    have installed Truck 845.2649

    It allows me to use the map, however routing for trucks doesnt work? the error i get is "the current map does no contain truck attributes. Truck routing can therefore not be supported." any idea what I need to do to fix this?

    Cheers
    have you got europetruck.dct AND europetruckt.dct ?

  6. #6
    beuwolf is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    UK
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    I'm havin a real bitch of a job on my 730, just tried the new activator and my TT is stuck in the start up screen..... any ideas anyone?
    I've done the usual reset thing and no joy.....

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    Re;Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    I got nuvi765T with Taiwanise firmware in Canada, is there any possibility to add TT Truck to it for North America?
    Thank You

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?

    Hello all,

    I can't post a new thread so this one as good as fits the bill.

    After an awful lot reading I managed to get TT Truck onto a 4gb class 6 micro sd card for my GO 530. Probably more in luck than skill but hey, it works! I left the actual unit memory as is, nothing was updated at all.

    FWIW I used :-

    8.396.go_work.CAB-navcore-GO-WORK.rev1.cab from TT site.
    Europe_truck_845.2649 (the map!)
    A combination of Easyusetools using the 'runmeforall' option and FastActivate Premium edition.

    I now have a few questions if some kind sould can help.

    1. When I first booted up the TT, I got the option of the truck map or my UK & Ireland map. I chose truck and now it always boots straight into it. Is there a way to get this option everytime it boots up or do you have to pull the card?

    2. Looking around, I see some nice splash screens for TT Truck, yet I don't have these myself. Where does everybody get them from as they are not in the core?

    3. I have patched TT home. Can I connect my TT to TT home and get updates for truck or is that wishful thinking? The same would apply to cameras as I put the premium ones on there from the POI section labelled 26/06/10. Can these be updated via home?

    Thanks for any advice

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Adding TT Truck to my new 530, where to start?


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •