GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 3 of 3

Thread: Newbie - TT Truck query (Navcore & Maps installation)

  1. #1
    TRUCKERDAZZ's Avatar
    TRUCKERDAZZ is offline Corporal
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    ST HELENS, UK
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 1 Post

    Newbie - TT Truck query (Navcore & Maps installation)

    I have a ttgo730 and recently downloaded Navcore 8.395_1913_Work_Truck_x10_xl and Europe_Truck_845_2649. I have extracted the above onto a 4gb class 2 sdhc card and installed "FastActivate"(Premium Edition v1.6) into the root and ran it from there. It has updated the core to 8.396 on tthome.

    Query - upon using my ttgo730 with the above inserted i get intermittant voice instructions(sometimes works) and wondered if i had missed something or done something wrong?? is it just a glitch that i'll have to put up with?? or should i try to patch the voice files again?? Can anyone shed any light into what ive done wrong or may need to do to correct this!!

    Thanks in advance for any help or advice you can give to me.

  2. #2
    lemonfish's Avatar
    lemonfish is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,073
    Thanks
    140
    Thanked 1,443 Times in 305 Posts

    Re: Newbie - TT Truck query (Navcore & Maps installation)

    The first things that come to mind are:

    Are you using computer voices instead of the standard ones? Try changing voices if you haven't already done so.

    Intermittent voices can sometimes be due to your RAM running low. Check how much FREE ram you have while your device is running.

    It's good to double check that you've patched everything, especially since TT Home updated your navcore, so run FastActivate again making sure you click on each of the 4 options one at a time.

    If the problem still remains, please post all the steps you took in detail from scratch.

  3. #3
    TRUCKERDAZZ's Avatar
    TRUCKERDAZZ is offline Corporal
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    ST HELENS, UK
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 1 Post

    Re: Newbie - TT Truck query (Navcore & Maps installation)

    Quote Originally Posted by lemonfish View Post
    The first things that come to mind are:

    Are you using computer voices instead of the standard ones? Try changing voices if you haven't already done so.

    Intermittent voices can sometimes be due to your RAM running low. Check how much FREE ram you have while your device is running.

    It's good to double check that you've patched everything, especially since TT Home updated your navcore, so run FastActivate again making sure you click on each of the 4 options one at a time.

    If the problem still remains, please post all the steps you took in detail from scratch.

    Thanks....I will give that a go and see what hasppens!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •