GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 5 of 5

Thread: Life in the old GO 300 yet

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Life in the old GO 300 yet

    Hi
    I have a TomTom Go300 and I thought I would share my setup in case anyone still had one and was looking to update theirs.

    Boot: 5.5229
    Navcore: 8.544 running in x40 mode (The default state from the one I downloaded).
    Map: Western Europe v855.2938
    Speedcams: UK version 7428

    This gives me a nice setup with IQR and ALG working a treat. Even TTS Vocaliser runs fine however memory dropped to about 1mb free so I disabled it as I was not to fussed about having it and now it runs with a more comfortable 3.8Mb avg free while navigating. Other navcores I tried gave me issues around the status bar not showing correctly, but this one is spot on.

    Well happy, thanks to all who contributes.
    GO 300
    GPS: v1.20, Boot: 5.5229, Navcore: 8.544, Map Western Europe 855.2938, IQ Routes, Advanced Lane Guidance, Vocalizer TTS

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Life in the old GO 300 yet

    I have this unit and am in the process of learning how to etc.
    Have today upgraded to App 7.903 and installed the Great_Britain-map V605.0
    Only just got it working after spending all day on it but will have to upgrade again asap.

    Nice to know someone else has an old system

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Life in the old GO 300 yet

    Hi Shropshireboy

    If you want to keep the navcore at 7.903 which is the last official update, then you need map 855.2931 which you can find links to under the map section, you will just need to patch the navcore / map with one of the tools.

    Regards
    GO 300
    GPS: v1.20, Boot: 5.5229, Navcore: 8.544, Map Western Europe 855.2938, IQ Routes, Advanced Lane Guidance, Vocalizer TTS

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Life in the old GO 300 yet

    Thanks kovo

    I got the map Western Europe 855.2938, but I am having trouble sourcing the navcore 8.544 and the other stuff.

    Any help would be appreciated


    Cancel that thanks I now have the navcore also
    Last edited by Shropshireboy; 6th November 2010 at 07:52. Reason: more info added

  5. #5
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Life in the old GO 300 yet

    Have you got it installed and running ok?

    I used fastactivate, easy and works like a charm
    GO 300
    GPS: v1.20, Boot: 5.5229, Navcore: 8.544, Map Western Europe 855.2938, IQ Routes, Advanced Lane Guidance, Vocalizer TTS

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •