GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: need your help with keygen

  1. #1
    chris1804 is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need your help with keygen

    i new how to do this about 8months ago, but my tomtom one 3rd has had to be reformatted ive downloaded the map but whats the keygen i need to make it all work if you have links that would be great

  2. #2
    barto30 is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    70
    Thanks
    106
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Re: need your help with keygen

    dime that passes with keygen that not funccion

  3. #3
    Hazzing's Avatar
    Hazzing is offline Sergeant First Class
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    114
    Thanks
    17
    Thanked 16 Times in 5 Posts

    Re: need your help with keygen

    Quote Originally Posted by chris1804 View Post
    i new how to do this about 8months ago, but my tomtom one 3rd has had to be reformatted ive downloaded the map but whats the keygen i need to make it all work if you have links that would be great
    Have a look in this section and you might find something I personally use Alberts Easy Activator

    TT GO 910 - SE 9.056.542741.2 - Europe 910.4892
    TT XXL - NC 9.510.1234792.2 - Western Europe 910.4956
    LG Optimus G E975 TomTom 1.2 - Navigon 4.9.0

  4. #4
    taxi is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: need your help with keygen

    download fast activate from here: then copy .exe to tomtom then run update meta text while tomtom is connected to pc, then run patch map then run patch system. job done

  5. #5
    chris1804 is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need your help with keygen

    this dont seem to work for me

    ive downloaded the map and added into the tomtom device

    added fastactivate

    then clicked on that and then update meta

    put the only option for patch is patchYDG

  6. #6
    chris1804 is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need your help with keygen

    ive added the map now my tomtom say YOU CANNOT USE THIS MAP ON THIS DEVICE? why?

  7. #7
    chris1804 is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need your help with keygen

    i take it the map wont work on my system, how do i find the correct map? its a tomtom one 3rd also how do i find what navcore i have
    Last edited by chris1804; 1st November 2010 at 19:32.

  8. #8
    taxi is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: need your help with keygen

    if you get " YOU CANNOT USE THIS MAP ON THIS DEVICE" then i think its a patching problem.
    check you have a file called .dct in your map folder if not then map isn't patched.

    when you dowloaded fastactivate, did you unzip it to root of tomtom, just the .exe file?

  9. #9
    chris1804 is offline Corporal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need your help with keygen

    ive started all over again

    ive downloaded fastactivate then put the exe file in the map folder , ive run that and clicked on update meta.txt

    but how do i patch the map?


    ive downloaded the fast activate light and clicked on activate map and now the dct file is in the map folder, but when i start tomtom up it says i dont have a map on my device , help please
    Last edited by chris1804; 1st November 2010 at 21:27.

  10. #10
    taxi is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: need your help with keygen

    right chris, 1: which mavcore/ app do you have on tomtom?

    2 I have fastactive in root of tomtom not map folder, when you run fastactivate do you have four options? 1 run meta text, 2 maps voice\speedcams\, 3ttsystem \pda, 4 tomtom home?

    3 have you checked map compatability chart for your navcore?

    let me know

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •