GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 5 of 5

Thread: [moved] :confused: Need help with TomTom one

  1. #1
    rhakim is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    [moved] :confused: Need help with TomTom one

    hi

    i need help to update maps on a tomtom one 3 édition...

    i don't know what i have to do,
    so please can someone tell me how to do step by step please ?

    sorry for my english

  2. #2
    Hazzing's Avatar
    Hazzing is offline Sergeant First Class
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    114
    Thanks
    17
    Thanked 16 Times in 5 Posts

    Re: :confused: Need help with TomTom one

    Check this tutorial section........

  3. #3
    brickan is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Location
    sweden
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: :confused: Need help with TomTom one

    This helped me.
    Code:
    http://drop.io/videotutorial5599
    Last edited by jarkita; 27th May 2010 at 09:09. Reason: link code

  4. #4
    rhakim is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: :confused: Need help with TomTom one

    thx

    but can you give me more information please ?

  5. #5
    rhino2277 is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: :confused: Need help with TomTom one

    Firstly when you are asking for help you need to provide info on you tt.

    What TT One version is it. What is you current Nav Core. ETC All this info can be found in the Faq bit in the Tutorials forum.

    You need to make sure that your Nav Core is not a 7.xxx series as the new maps cannot be used on the old navcore (application) If you are a newbie then just update your tt with tt home.

    Go to the map section and download a map.

    Below is the link for Alberts activator. This tool is used to activate your maps and Nav core if you are not using an official one. There are instructions on how to use the activator in the file.

    http://gpsunderground.com/forum/show...EasyActivator5

    Try reading all of the tutorial threads first and if you are still having troubles someone will help your fine tuning.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •