GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 4 of 4

Thread: TT One v2 showing number in top right corner with NC 9.101_one

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Sorry - ignore this thread and look and look at similar one

    I have a TT One v2 with NC 9.101_one and Map Aus 860.3101 and have 2 Questions:

    1. On the top LEFT of the screen I have a number varies between about 38m to 62m. What does that number indicate and can I turn it off.

    2. IQ routes are disabled (not by me but by TT unit) and if I try using Loquendo Computer voices it just grinds the unit to a halt. It becomes jerky and seems to be in a constant state of catch up. Is this normal for this config and can I do anything else to tweak the system. Runs OK if I using a normal voice.

    Thanks,

    Wombat
    Last edited by wombat555; 16th February 2011 at 18:20.

  2. #2
    klazpt is offline Sergeant First Class
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    116
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Sorry - ignore this thread and look and look at similar one

    I also have that number but i know what it means in my TT.. Its and higher measur soft... I mean, i installed something like a plugin that can indicate me how high i am from the sea level. Ever notticed that it varies for higher values when you drive up a hill or something??

  3. #3
    Hamish is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    May 2010
    Posts
    199
    Thanks
    14
    Thanked 23 Times in 17 Posts

    Re: Sorry - ignore this thread and look and look at similar one

    1. Sounds like Joghurt's Height plug-in is installed - height in metres above datum (mean sea level).
    2. Sounds like insufficient memory.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sorry - ignore this thread and look and look at similar one

    only TTS you will get working on a tomtom 32mb is vocalized TTS ( megalos topic in voices forum ) but doesnt work to well for me. plus make sure u are running in x40light emulation to work the best

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •