GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 5 of 5

Thread: after 9058 navcore instalation voices dont work

  1. #1
    rpaul's Avatar
    rpaul is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy after 9058 navcore instalation voices dont work

    after installing navcore 9058 on my tt go 630 voices don't work

  2. #2
    rpaul's Avatar
    rpaul is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: after 9058 navcore instalation voices dont work

    hi,thanks for the reply,but do i have to patch voices?

  3. #3
    rpaul's Avatar
    rpaul is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: after 9058 navcore instalation voices dont work

    tried still doesnt work

  4. #4
    Silverhawk is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    79
    Thanks
    26
    Thanked 8 Times in 6 Posts

    Re: after 9058 navcore instalation voices dont work

    Do you get an error message when you start HOME? I'm wondering if the three ttgo.* files are correctly configured.

  5. #5
    rpaul's Avatar
    rpaul is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: after 9058 navcore instalation voices dont work

    i was wondering wich navcore 9 would be ok for tt go 630

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •