GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 2 of 2

Thread: No Gps Device!

  1. #1
    Caponex is offline Lance Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy No Gps Device!

    Hello,
    I have the following problem. After i installed Tomtom Navigator 7.915 and some maps on my Mio Digiwalker p350 in the left bottom corner there is a No GPS Device notification.I am sure that this device have a gps hardware. Please Help... Any ideas ?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: No Gps Device!

    Quote Originally Posted by Caponex View Post
    Hello,
    I have the following problem. After i installed Tomtom Navigator 7.915 and some maps on my Mio Digiwalker p350 in the left bottom corner there is a No GPS Device notification.I am sure that this device have a gps hardware. Please Help... Any ideas ?

    Go into Mio settings, System, GPS, under Progams Tab and set COM port to GPD1
    Hardware Tab and set to COM2 @ 4800
    Access Tab and and tick "Manage GPS..."

    Open Tomtom and open GPS settings. Set GPS devise to NEMA and set port to GPS.

    Tap OK and system should reboot.

    Oopen Tomtom and give it a min or two and you "should" be right to go.. :^P

    Cheers.
    Johnny

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •