GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 3 of 3

Thread: Go 700 and SE 9.051 - Strange Bluetooth problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Go 700 and SE 9.051 - Strange Bluetooth problem

    First I want to thank all you guys for your efforts and help. You guys rule.

    Now the problem:

    Since I updated with 9.051 everything works as it should except the following:

    X40 emulation works fine except there is no setting for auto day/night switching.

    So, I set it to x50 emulation to get auto day/night switching. Now any time I try to make a call with the BT handsfree I get no sound at all - not from my phone call and then not from navigation instructions - until I do a reset. Navigation sound will work fine until I place or recieve a call while linked through BT and then all sound disappears.

    Does anyone know of a config that will preserve both BT calling and day/night switching on the Go 700?

    Thanks for your help.

    HZ

    PS: since my most recent update I no longer get the tomtom drum sound on a hard reset - is that caused by a different bootloader version?

  2. #2
    terryuk22 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Birmingham
    Posts
    33
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Go 700 and SE 9.051 - Strange Bluetooth problem

    did you find a navcore that works as i have the same problem

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Go 700 and SE 9.051 - Strange Bluetooth problem

    No luck so far. Any suggestions?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •