GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 10 of 10
Like Tree3Likes
  • 1 Post By Shutts318ci

Thread: Latest NavCore tested on TT930

  1. #1
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Latest NavCore tested on TT930

    Hi Guys, what is the highest version anyone has manage to get working on the TT930? I am operating on 8.340 standard and want to go to an SE version if possible.

  2. #2
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Great, I'll try 9.101 first then, thanks for your advice.
    auebruno likes this.

  3. #3
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Hi, it works great, however, every time it resets or you plug it in to the computer, all the settings are wiped to default. Is there a way to stop this happening? I am using x40 emulation.

  4. #4
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Hi, I can't see 9.058 on the site, only 9.053, do you have a link pls?

  5. #5
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    That's great, thanks for that. But I still lose my settings when I reset. I have the Go930. What text files do you suggest I put into the config folder and do I use h30 instead of x40 for the emulation? Sorry to be a pain!

  6. #6
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Got that bit working as well... but I still lose my settings after each reboot :-(

  7. #7
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Hi, I'm not changing emulation, when the device is reset, eg when it connects to the pc, it loses it's settings. So each time I connect to TTHome to get the quickgpsfix for example, all my favourites and poi warnings etc are gone.

  8. #8
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    I think I'll wipe it and start again, something has crept in to cause me these problems as I never used to have them!

  9. #9
    Shutts318ci is offline Corporal
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    That's fixed it, restored my backup, then applied your 9.058 and x40 emulation keeps the settings now, v strange! But many thanks for your help and patience ;-)

  10. #10
    jellyfish0000 is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Latest NavCore tested on TT930

    Quote Originally Posted by yuriyggg View Post
    9058
    fix is not necessary. Just install and use
    thank you.
    can i use the voices from 8.413?
    Last edited by jellyfish0000; 23rd January 2011 at 22:44.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •