GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Good navcore for tomtom Go 300

  1. #1
    sug172 is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    London
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Good navcore for tomtom Go 300

    I'm trying to get my tomtom 300 working, When I put navcore 8.417 it just goes into a reboot cycle. I have also tried 7.900 which works fine but I can't seem to get the speed cameras working. I used easyusetools and easyactivator but when I go to the menu the tomtom plus menu is missing. So I need some help activating the maps or a better navcore which is stable on the unit.
    Thanks
    AMG

  2. #2
    sug172 is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    London
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    Since I posted the request I did some experimenting and found the following SE navcore works fine
    ApplicationVersionVersionNumber=8392
    ApplicationVersion=1909

  3. #3
    PeterHimself's Avatar
    PeterHimself is offline Private
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 15 Times in 2 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    The 8.392 is a trucknavigation navcore and is quite heavy for the TT300.
    Also there is a newer version for trucknavigation the 8.398

    If you don't use trucknavigation, you better use navcore 8.562 SE for the TT300

    greetings
    Peter

  4. #4
    sug172 is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    London
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    Thanks for the tip, This is working now but if it starts to play up I will change it.
    AMG

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    thank you, this is the one I was looking for!
    navcore 8.562 SE for the 300

  6. #6
    adnanriaz is offline Private
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    Plz. direct me to navcore 8.562 SE link, thanks in advance... I have GO-500

    Never mind, was finally able to find the link for nav.
    Last edited by adnanriaz; 6th March 2011 at 15:53.

  7. #7
    sug172 is offline Sergeant
    Join Date
    May 2010
    Location
    London
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    8.562 didn't work on my Go 300, it just goes into a reboot cycle.
    Last edited by sug172; 6th March 2011 at 17:24.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Doarnenez (Finistre,Bretagne,France)
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    this is my configuration for GO 300

  9. #9
    ciux90 is offline Lance Corporal
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    I've a GO 300 and i need to update my NC... can you link me to the 8.562?

    To install it in the device i must do a back up, erase all the content of the device (the map too) and put the content of the .rar file of the new NC right?

    Help me!

  10. #10
    rusigor is offline Command Sergeant Major
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    190
    Thanks
    10
    Thanked 144 Times in 26 Posts

    Re: Good navcore for tomtom Go 300

    Latest good for GO300 navcore - is 9151cce. If can't find - 9051cce will do

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •