GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 10 of 10

Thread: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

  1. #1
    flaviosemacento is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Hey guys,
    I've a TomTom Start2 2GB Version... i need to use western/central europe on it so i installed the 9.101 navcore and the western-central europe 860 3110 (3110 since its the only one under 2gb). Everything is working fine...except the sound. The problem is, i can't have sound in anyway...i choose the voice but i cant hear nothing.
    Did this happen to somebody else? How can i fix it? Or which navcore should i use on this equipment?

    Thanks in advance,

  2. #2
    flaviosemacento is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    just installed 8.562 and this one doesnt even regocnize the map (v.860 - 3110)
    Last edited by flaviosemacento; 19th February 2011 at 12:32.

  3. #3
    flaviosemacento is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    i downloaded 9.053 SE and i've the map working, but still no sound.
    any help ? guys?

  4. #4
    flaviosemacento is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    anyone?!?!

  5. #5
    flaviosemacento is offline Staff Sergeant
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    navcore 9.201 posted on another thread solved my problem! yay

  6. #6
    cebasso is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Quote Originally Posted by flaviosemacento View Post
    navcore 9.201 posted on another thread solved my problem! yay
    Yeap solved my problem too... except the Menu (touching the screen)... its very strange haha
    very very... its possible to get back to the old menu? ;x

  7. #7
    shere1 is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Hi, I have the same issue, do you have the link to the thread?

    Also, have you got bluetooth working?

  8. The Following User Says Thank You to shere1 For This Useful Post:


  9. #8
    shere1 is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Thanks, I tried 9057 from the thread but it wouldnt get past the startup screen. I then downloaded 9201, this works.

    Any idea why the bluetooth is not highlighted?

  10. #9
    shere1 is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Hi, I have tried 9057 and 9201, I get the boot up sound but cannot hear any voices. I can scroll the different voices fine but nothing when I Test or Select the voice. Everything else is working fine.

    My details are below.

    TomTom 4ET03

    DeviceName=TomTom XL
    DeviceVersionHW=XL
    RamDiskVersion=20100519
    BootLoaderVersion=55274
    LinuxVersion=528256
    ApplicationVersionVersionNumber=9201
    ApplicationVersion=529550.1

  11. #10
    shere1 is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: TomTom Start2 NavCore ...No Sound?

    Resolved, thanks.

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •