Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 109
Like Tree3Likes

Thread: TomTom RDS-TMC Antennas

  1. #11
    chengbin is offline Private
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: TomTom RDS-TMC Antennas

    Does anyone know where I can get a FM RDS TMC antenna for my TomTom 710 to Canada?

    Is this a version 3 antenna?

    http://www.ebay.ca/itm/TomTom-RDS-TM...ht_5541wt_1139
    Last edited by chengbin; 15th August 2011 at 22:31.

  2. #12
    polotdi's Avatar
    polotdi is offline Sergeant
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Nowhere and elsewhere...
    Posts
    44
    Thanks
    17
    Thanked 73 Times in 11 Posts

    Re: TomTom RDS-TMC Antennas

    Quote Originally Posted by chengbin View Post
    Does anyone know where I can get a FM RDS TMC antenna for my TomTom 710 to Canada?

    Is this a version 3 antenna?

    TomTom RDS-TMC Traffic Receiver GO 510 720 910 ONE XL | eBay
    Hi Chengbin,

    The link above shows a v1 version, definitively not a V3. I strongly recommend not to buy this one which is not the best option.

    Here is a link to buy a cheap v3 version, working in USA Canada and compatible with your needs !
    TomTom Tom Tom GO RDS-TMC Traffic Receiver 4V00.083

  3. The Following User Says Thank You to polotdi For This Useful Post:


  4. #13
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: TomTom RDS-TMC Antennas

    Hi! I'm just curious is it possible to use 4V00.014 (USB version) with device that is not TomTom?
    In my case some Chinese device labeled Blueberry 2go430 with Igo 8.3.2.64873

    Thanks!

  5. #14
    polotdi's Avatar
    polotdi is offline Sergeant
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Nowhere and elsewhere...
    Posts
    44
    Thanks
    17
    Thanked 73 Times in 11 Posts

    Re: TomTom RDS-TMC Antennas

    Quote Originally Posted by bruyoni View Post
    Hi! I'm just curious is it possible to use 4V00.014 (USB version) with device that is not TomTom?
    In my case some Chinese device labeled Blueberry 2go430 with Igo 8.3.2.64873

    Thanks!
    I never tried this... Anyway, it will probably never work except if your Chinese device can operate with a TomTom Navcore...
    GO 950 LIVE and Samsung Galaxy S2
    Navcore : 9.510
    920 maps

  6. #15
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: TomTom RDS-TMC Antennas

    Thank you! I thought because it connects via USB port that it might be some kind of universal TMC receiver packed into TomTom case.
    I'll see if i can try it to see if device detects it because in my country there is no TCM but would be useful in Germany, if it doesn't work... well it's cheap

    Thank you once again

  7. #16
    carpboy is offline Corporal
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    tomtom xl rds tmc traffic receiver

    hi running se 9160 with new maps 8.75 for some reason this navcore does not pick up the reciever / works ok with navcore 9026 any ideas?

  8. #17
    holyhead is offline Sergeant First Class
    Join Date
    May 2010
    Posts
    101
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Re: tomtom xl rds tmc traffic receiver

    Try this in your setconfig.txt


    model:x40
    usesetting
    bton
    fixtmc
    delgns

  9. #18
    carpboy is offline Corporal
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: tomtom xl rds tmc traffic receiver

    done setconfig but still does not detect rds when plugged in any other ideas?

  10. #19
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: tomtom xl rds tmc traffic receiver

    Does anyone say to me if it's possible to install this RDS TMC antenna on my tomtom ONE 1st gen with navcore 9.xxxx for France & Europe?
    thx

  11. #20
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    TMC

    I have a TomTom One New Edition. Is there any possibility to use TMC on it? My NC is 8.002. BL 5.3006.
    Thanks in advance.

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 26th May 2012, 23:33
  2. 3rd January 2012, 13:08
  3. 6th December 2011, 08:17
  4. 27th September 2011, 21:16
  5. 24th May 2011, 17:41

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •