GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Which dll requires patching for Tomtom Home?

  1. #1
    band27's Avatar
    band27 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Which dll requires patching for Tomtom Home?

    I've used both yDGpatch and Albert's tool to patch Tomtom home with no success. What am I doing wrong.

    Does anyone know where it's located. I keep patching tomtomhome.dll and I always get an error.

    Help...!

  2. The Following 2 Users Say Thank You to band27 For This Useful Post:


  3. #2
    P33dro's Avatar
    P33dro is offline General
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia n.s.w.
    Posts
    2,676
    Thanks
    168
    Thanked 12,862 Times in 1,239 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    Quote Originally Posted by band27 View Post
    I've used both yDGpatch and Albert's tool to patch Tomtom home with no success. What am I doing wrong.

    Does anyone know where it's located. I keep patching tomtomhome.dll and I always get an error.

    Help...!
    Are you do "Operate my TomTom" in HOME, that make profile files what you patch

    and try this tool too FastActivate

  4. #3
    band27's Avatar
    band27 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    I tried fastactivate and it says, "tomtom home not found" Where do I put fastactivate to patch the dll of tomtom home?

  5. #4
    P33dro's Avatar
    P33dro is offline General
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia n.s.w.
    Posts
    2,676
    Thanks
    168
    Thanked 12,862 Times in 1,239 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    Quote Originally Posted by band27 View Post
    I tried fastactivate and it says, "tomtom home not found" Where do I put fastactivate to patch the dll of tomtom home?
    You are not do "Operate my TomTom" in HOME
    that make files what you patch

    1. plug your tomtom to computer

    2. run tomtom HOME

    3. "Operate my tomtom" in HOME

    that download your profile files...then shutdown tomtom home and patch it

    That is only reason why you patch it, you can operate tomtom with HOME...

    If you patch only HOME you can run it anywhere...

    Last edited by P33dro; 10th August 2010 at 00:22.

  6. The Following User Says Thank You to P33dro For This Useful Post:


  7. #5
    band27's Avatar
    band27 is offline Sergeant
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    That did it.....thanks P33dro!

  8. #6
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    I dont understand. What do I do after I press operate my device?

  9. #7
    arlequim's Avatar
    arlequim is offline Lance Corporal
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    FastActivate works great. Marvelous tool!

  10. #8
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    Sorry to be a pain I have followed the advice above. Fast Activate says it has updated successfully. When i reload TomTom Home i get this message below. Do i need to do something else?

    Which dll requires patching for Tomtom Home?-error-message.jpg

  11. #9
    P33dro's Avatar
    P33dro is offline General
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia n.s.w.
    Posts
    2,676
    Thanks
    168
    Thanked 12,862 Times in 1,239 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    Quote Originally Posted by Bones8264 View Post
    Sorry to be a pain I have followed the advice above. Fast Activate says it has updated successfully. When i reload TomTom Home i get this message below. Do i need to do something else?

    Click image for larger version. 

Name:	Error message.JPG 
Views:	910 
Size:	32.0 KB 
ID:	3671
    More info please....
    TomTom Current Config for newbies

  12. #10
    The Maverick's Avatar
    The Maverick is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bolton București and Bratislava
    Posts
    316
    Thanks
    104
    Thanked 1,299 Times in 65 Posts

    Re: Which dll requires patching for Tomtom Home?

    You need to crack the dll file in order to use the TTHome emulator. Suggest using yDGPatch

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •