Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

  1. #1
    kitehigh is offline Private
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Hi all,
    I have just purchased a VDO 5400 pro to replace my existing ms5000 unit. The software on it is very old (0510). Can anybody help me find the latest software to download please?

    Many thanks in advance!

  2. #2
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,586 Times in 176 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Last edited by gazo; 8th August 2011 at 18:29.
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  3. The Following User Says Thank You to gazo For This Useful Post:


  4. #3
    KalEl is offline Corporal
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    @kitehigh
    0510 is the newest version of software for 5x00 PRO series!

    @gazo
    MO_5712 doesn't include a PRO software ... for PRO there is CCI_5651

  5. #4
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,586 Times in 176 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    I missed the PRO Suffix

    The only appliccable SW version for the Pro version is indeed CCI5651 which updates the unit to 0510
    https://rapidshare.com/files/433067228/CCI5651.rar
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  6. #5
    kitehigh is offline Private
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Ah ok thankyou, so I have the latest then. The interface looks pretty poor compared to my ms5000 it looks so old in comparison?? My tmc box doesnt seem to work with it either?? Think I might put the old system back on, Thought I was upgrading!
    many Thanks for your swift replies,

  7. 28th November 2011, 18:35

    Corporal

    Reason
    Wrong topic

  8. #6
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    How Could I get english language in this PC 5400 ??? Do I need to install something or just change in current software. I would remind that I have holland language I don't know a word in this. Thanks for help.

  9. #7
    Sebo_'s Avatar
    Sebo_ is offline First Sergeant
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    156
    Thanks
    103
    Thanked 62 Times in 22 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Quote Originally Posted by gazo View Post
    to clarify : gazo: is this software for my VDO DAYTON PC5400/00
    hw: 0109
    sw: 09.10

    ????

    thanks in advance

  10. #8
    hell is offline Brigadier General
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,272
    Thanks
    12
    Thanked 159 Times in 129 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Quote Originally Posted by saabvs View Post
    How Could I get english language in this PC 5400 ??? Do I need to install something or just change in current software. I would remind that I have holland language I don't know a word in this. Thanks for help.
    use the software/language cd above (mo5712)

  11. #9
    hell is offline Brigadier General
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,272
    Thanks
    12
    Thanked 159 Times in 129 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Quote Originally Posted by Sebo_ View Post
    to clarify : gazo: is this software for my VDO DAYTON PC5400/00
    hw: 0109
    sw: 09.10

    ????

    thanks in advance
    yes, you can upgrade to 0980 and convert your unit from CIQ to Supercode

  12. #10
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Software update for VDO Dayton 5400 Pro

    Hello.

    Is this update also useable for a vdo dayton MS5000 / PC5000? And what maps can/should I use

Page 1 of 2 12 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 19th April 2012, 11:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •